Hendek'te yaşayan Ordulular kahvaltıda buluştu...

TAKİP ET

Dernek kurmak amacıyla bir araya gelen Ordu kökenli Hendekliler, dernek kurma konusunda fikir alışverişinde bulunmak için, Bayraktepe Sosyal Tesislerinde kahvaltı programında buluştu.

HENDEK'TE YAŞAYAN ORDULU'LAR DERNEKLEŞİYOR!
Yıllar önce Ordu'dan Hendek'e göç edenlerin torunları bugün daha iyi kaynaşabilmek adına, dernek çatısı altında birleşmeyi hedefliyor.
Hendek'te doğup büyüyen ve yaşayan Ordu kökenli Hendek'liler kendi aralarında ki akrabalık bağlarını, birlik ve beraberliği güçlendirmek, kendilerine has kültürlerini yaşatmak için dernek kurma kararı aldı.
BAYRAKTEPE'DE KAHVALTI...
Dernek kurmak amacıyla bir araya gelen Ordu kökenli Hendek'liler, dernek kurma konusunda fikir alışverişinde bulunmak için, Bayraktepe Sosyal Tesislerinde kahvaltı programında buluştu. Kahvaltı programına yoğun katılım oldu. Kahvaltı programı Kuranı Kerim okumayla başladı. Kuranı Kerim okuması sonrası, kahvaltı yapıldı. Kahvaltı sonunda yemek duası yapıldı.
Kahvaltı programına katılan Ordu kökenli Hendekliler, dernek kurulmasıyla ilgili düşünce ve öneriler sundu. Yapılan konuşmalardan, dernek kurulması konusunda herkesin fikir birliğinde olduğu ortaya çıktı. Konuşmacılar, birlik beraberlikten kuvvet doğacağını, bu kuvvetin yardımlaşma ve dayanışma için kullanılacağını, akraba bağlarının daha kuvvetleneceğini ve kültürün yaşaması için iyi olacağını söylediler.
KURUCU BAŞKAN HAMDİ GEVHER, DERNEĞİN KURULUŞ AMACINI ANLATTI...
Kurucu başkan emekli müftü Hamdi Gevher toplantının açılış konuşmasını yaparak, kahvaltıya katılan katılımcılara teşekkür etti.
Kurucu başkan Hamdi Gevher, Derneğin kuruluş amacını ve kuruluş aşamasını anlattı. Başkan Gevher, konuşmasını bitirdikten sonra sözü katılımcılara verdi. Katılımcılarda dernekle ilgili görüş ve önerileri sundular. Soru cevaplı sohbetin ardından çekilen toplu fotoğrafla toplantı sona erdi.
 

Sakarya Hendek Ordu Bayraktepe kahvaltı fındık kültür sosyal yardımlaşma dayanışma