Hendek'te silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı...

TAKİP ET

Şüpheliler M.K. ve A.K.K. isimli şahıslar olayda kullandıkları  tabanca ile Akyazı sınırlarında Jandarma tarafından yakalanırken yaralılar Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı

Hendek'te silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı
Hendek Yukarıçalıca Mahallesi’nde meydana gelen akrabalar arasındaki kavgada bir kişi yaralandı. Yaralılarında Mahmut Bir, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen vefat etti.
Edinilen bilgiye göre olay 20.15 sıralarında Hendek’e bağlı Yukarıçalıca Mahallesi’nde meydana geldi. Akraba oldukları öğrenilen İ.B. (45), M.B. (42), A.K. K. (58) ve M. K. (29) isimli şahıslar arasında husumetten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu A.K.K isimli şahıs İ.B. ile M.B. isimli şahısları tabanca ile yaraladı. Şüpheliler M.K. ve A.K.K. isimli şahıslar olayda kullandıkları  tabanca ile Akyazı sınırlarında Jandarma tarafından yakalanırken yaralılar Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Mahmut bir, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.  

Sakarya silahlı kavga ölü silahla yaralama Hendek Hendekte silahlı kavga ölü ve yaralı asayiş jandarma polis