Hendek'te park, yeşil alan, konut ve trafik sorunu var!

TAKİP ET

Parkın içinde bir kafeteryaya gidiyorsunuz, küçük bir pasta 600-7000 TL...Biz gerekirse sponsorlar bulup, çuvallarla çay alıp, koyacağız, insanlar ucuz çay içsin, diye. bu insanlara belediye insanca yaşama hizmetini sunabilmeli.

HENDEK'TE PARK VE YEŞİL ALAN SORUNU VAR!

CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Enes İlkayTV 264'te yayınlanan İlçelerde Gündem Programına konuk oldu.

CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Enes İlkay, İlçelerde Gündem programında Hendek'te park ve yeşil alan sorununu anlattı. 

CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Enes İlkay, ilçelerde Gündem Programında, moderatör Alaattin Onur, Gazeteci Orhan Topçu ve İsa Çiçek'in sorularını yanıtladı. 

CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Enes İlkay; "Park ve yeşil alan konusuda bizim ciddi projemiz. Hendek'te her mahallede park ve yeşil alanların sayısı çok çok çoğaltılmasını istiyoruz. Halkın oturabileceği park yok. Biz küçük kiokslarla, insanların oturup bir şeyler yeyip içeçeği, projeler yapmayı düşünüyoruz. Parkın içinde bir kafeteryaya gidiyorsunuz, küçük bir pasta 600-700 TL...Biz gerekirse sponsorlar bulup, çuvallarla çay alıp, koyacağız, insanlar ucuz çay içsin, diye. bu insanlara belediye insanca yaşama hizmetini sunabilmeli. Yoksa bugün alınan maaşlarla insanların yaşaması çok zor, belediyeye ciddi iş düşüyor." dedi.

ŞEHİR İÇİ TRAFİK VE KONUT SORUNU

CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Enes İlkay;Trafik eylem planı yapıldı, fakat ne yazıkki yetersiz. Çok daha ciddi çnlemler alınmalı. Çarşı merkezinde arabalarımızı, park yapamıyoruz, dedi.

CHP Belediye Meclis Üyesi adayı Fatih Enes İlkay, Konut sorunu, deyince akla Kemaliye mahallesi geliyor. kemaliye mahallesi kanayan bir yara. Vatandaşın istekleri oluyor, belediye çözemiyor, kangren olmuş. Kemaliye'den belediyeye büyük gelir bekleniyor, vatandaş düşünülmüyor. Hendek'te konut açığı var. Belediye toplu konut projesi hazırladı, daha sonra TOKİ'ye devredildi. Daha başlanılmadı. Konut açığı ciddi bir sorun, 220 müteahhittik, şimde 10 kişi kaldık. Mütahhitlerde rantabıl olmayınca girmiyor. Belediyenin ciddi anlamda el atması gerekiyor, dedi.

KONUŞMANIN TAMAMI HABERİN VİDEOSUNDA

hendek belediyesi chp meclis üyesi adayı fatih enes ilkay kemaliye mahallesi park ve yeşil alan konut sorunu ucuz çay trafik eylem planı toki