Hendek Sınavdan, "Sınav Yolculuğum" Konferansı...

TAKİP ET

Hendek Sınav’dan “Sınav Yolculuğum” Adlı Konferans Etkinliği
Hendek Anayurt Hendek Sınav Eğitim Kursu, Psikolojik Danışman ve Rehber Gizem Özge KAYA’nın verdiği, tüm Hendekli öğrencilere ve velilere yönelik “Sınav Yolculuğum” adlı bir konferans düzenlendi. Hendek Belediye Başkanı Sayın Turgut Babaoğlu’nun da teşrif ettiği konferansa ilgi yoğun oldu. Etkinliği Hendek Sınav’ın Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Ayşenur KOCAMAN sundu. Konferans öncesi Kurum Müdürü Hakan ERDEM kısa bir konuşma yaptı. Hakan Erdem misafirleri selamlayarak başladığı konuşmasında “Hendek Sınav Kurs Merkezi olarak bu tarz etkinlikler yapmayı Hendek’imize bir görev olarak addediyoruz. Bundan sonra da bu tarz etkinliklerimiz tüm Hendek’imize yönelik devam edecek.” dedi. Konuşmanın ardından konferansa geçildi. 
Psikolojik Danışman Gizem Özge KAYA’nın; öğrenci kaygılarına, ailelerin sınava hazırlanan öğrencilerine nasıl destek olabileceğine, başarının anahtarına, hedef belirlemeye dair verdiği bilgiler oldukça yararlı oldu. Konferans sonrası dinleyicilerle etkileşim bölümünde Belediye Başkanı Sayın Turgut BABAOĞLU veli sıfatıyla konuşarak fikirlerini söyledi.
Etkinliğin bitiminde Psikolojik Danışman Gizem Özge KAYA’ya çiçek takdimi Belediye Başkanı Turgut BABAOĞLU tarafından yapıldı ve Babaoğlu “Az önce veli olarak konuştum, şimdi ise belediye başkanı sıfatıyla konuşuyorum. Gizem Hanım’a verdiği değerli bilgilerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Hendek Sınav Kurs Merkezi yöneticilerine de böyle faydalı bir gece düzenledikleri için teşekkür ediyorum.” dedi.







sınav yolculuğum hendek sınav hendek belediye turgut babaoğlu