Hendek Sınav Kurs Merkezinden Ücretsiz TYT Provasına yoğun ilgi

TAKİP ET

Hendek Sınav Kurs Merkezi, 22 Mayıs Pazar günü Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde üniversitelere giriş sınavı olan TYT için Gerçek Mekân Gerçek Sınav' sloganı ile deneme sınavı düzenledi.

Hendek Sınav Kurs Merkezinden Ücretsiz TYT Provasına Hendekli Öğrencilerden Yoğun İlgi
Hendek Sınav Kurs Merkezi, 22 Mayıs Pazar günü Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesinde üniversitelere giriş sınavı olan TYT için deneme sınavı düzenledi. “Gerçek Mekân Gerçek Sınav” sloganı ile tüm Hendek öğrencilerine ücretsiz olarak sunulan hizmetin amacını Kurum Müdürü Hakan Erdem şöyle açıkladı:
“Hendek’imizin güzide öğrencilerinin dört hafta sonra gireceği üniversitelere giriş sınavı için heyecanlı olmaları malumunuzdur. Bu heyecan maalesef sınav günü bazı aksaklıklara sebebiyet verebiliyor. Bu aksaklıkları ortadan kaldırmaya faydalı olacak etmenlerden biri de deneyimdir. Hem aksaklıkları ortadan kaldıracak hem de heyecanı en aza indirecek bir deneyim için gerçeğine en yakın sınav simülasyonu hazırladık. ÖSYM’nin tatbik ettiği tüm kuralları ve şartları biz de uyguladık. Mekân olarak kurum binamızı değil, Sakarya Üniversitesi Hendek Eğitim Fakültesi binasını kullandık. Öğrencilerimiz için iyi bir deneyim oldu. Bizler Hendek’imize hizmet veren bir kurumuz ve bu sebeple hazırladığımız denemeyi tüm Hendek öğrencilerine ücretsiz sunduk. Sınavın öncesinde @sinavhendek Instagram hesabından ve çeşitli platformlardan duyurular yaptık. Bu tarz etkinliklerimizi kaçırmak istemeyen değerli hemşehrilerimizi bizi sosyal medya üzerinden takip etmelerini tavsiye ederim.”
Sınav sonrası görüştüğümüz öğrenciler çok iyi bir deneyim yaşadıklarını belirtirken mezun öğrenciler geçen sene girdikleri gerçek sınavın neredeyse aynısını deneyimlediklerini belirtti.












Sakarya Hendek Üniversite TYT Sınavı eğitim fakültesi Hendek Sınav Kurs merkezi ücretsiz sınav sınavhendek