HENDEK SINAV KURS MERKEZİNDEN BEDAVA TYT KURSU

TAKİP ET

Hendek Sınav Kurs Merkezinden BEDAVA TYT KURSU. Hendek Sınav Kurs Merkezi, sosyal medya hesaplarından 'TYT'yi Bitiriyoruz' sloganı ile bir hizmeti daha duyurdu.

TYT KAMPIHendek Sınav Kurs Merkezinden BEDAVA TYT KURSU

Hendek Sınav Kurs Merkezi, sosyal medya hesaplarından “TYT’yi Bitiriyoruz” sloganı ile bir hizmeti daha duyurdu. Konuyla ilgili Kurum Müdürü Hakan Erdem’den bilgi aldık. İşte haberin ayrıntıları:
Hendek Sınav Kurs Merkezi 2023 YKS sınavlarına girecek Hendek’in öğrencilerine hızlandırılmış bir TYT kursu verecek. 04 Haziran 2022 tarihinde başlayacak kurs YKS’nin birinci basamağı olan Temel Yeterlilik Sınavı (TYT) konularını kapsayacak 100 saatlik bir kurs. 
ÜCRETSİZ KURS!
Kurum Müdürü Hakan Erdem’e kursun gerçekten ücretsiz olup olmadığını sormak için ulaştık. Kursun tamamen ücretsiz olduğunu, kurumun kapasitesi ne kadarsa o kadar öğrencinin bu hizmetten faydalanabileceğini belirttikten sonra hizmetin nedenini şu sözlerle açıkladı:
“Bizler Hendek’imizde iş yapan bir kurumuz. Hendek’te iş yapan her kurumun Hendek’e bir hizmeti olması gerektiğine inanıyoruz. Bizi takip edenlerin de bileceği ve takdir edeceği üzere sınavlara girecek tüm Hendekli öğrencilerimizi uzman psikolojik danışmanlarla seminerler, konferanslar gibi etkinlikler düzenleyerek buluşturmak olsun YKS’yi bire bir simüle eden sınavlar düzenlemek olsun çeşitli hizmetlerimiz var. Bu hizmetin nedenini de bir tür bu kapsamda değerlendirebilirsiniz. Bu kursu kursa katılmak isteyen her öğrenciye ücretsiz sunuyoruz. İster bize kayıtlı öğrenci olsun ister olmasın hiç önemli değil. Öğrencilerin iki sene sonra sınava girecek olmasının da bir önemi yok. Yeter ki bu kurstan faydalanmak isteyen yavrularımız olsun. Hem bu kurs öğrencilerimize bizleri tanıması, denemesi açısından da iyi bir fırsat sunmuş oluyor. Yani her türlü yine Hendek’imizin çocuklarının lehine bir etkinlik kimliği kazanıyor. Bu, kurumumuz için bir vefadır da aynı zamanda. Bizler sadece maddi bakmıyoruz bu sürece. Hendek’imizin eğitim seviyesine olumlu katkıda bulunmuş olursak bu bizi yeterince mutmain yapacaktır.”
Hendek Sınav Kurs Merkezi’nin ücretsiz TYT kursuna katılmak isteyen öğrenciler şu linke tıklayarak kayıt işlemlerini yapabilir ya da bizzat Hendek Sınav Kurs Merkezine giderek kayıt işlemlerini yapabilirler.
Başvuru linki TYT KAMPI

Sakarya Hendek Sınav Kurs merkez TYT Sınavı Hendek Sınav Kurs Merkezi ücretsiz kurs bedava kurs üniversite