Hendek sahipsiz mi? Hastanede neler oluyor?

TAKİP ET

Kadın hasta buna da şükretsin! Başhekim hastanede canlı bomba var deyip, bomba imha uzmanlarını ve Polis Özel Harekat ekiplerini hastaneye çağırmadı(!)

HENDEK SAHİPSİZ Mİ?

İslam dini ve Türk kültürü, kadına büyük değer verir!

Hz Muhammed (sav) “Kadınlara iyi davranmanızı tavsiye ediyorum; vasiyetimi tutunuz" Hadis-i şerifiyle, ümmetine kadınlara iyi davranın diye öğüt veriyor!

"Cennet, annelerin ayakları altındadır" hadis-i şerifi kadının islam dininde ki önemini ve değerini açıkça anlatıyor!

Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün; "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın" sözü Türk kadınının toplumdaki yerini çok güzel anlatıyor.

Ümmeti olmakla gurur duyduğumuz Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (sav) ve Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ün kadınlara verdiği değeri anlamayan, insanlar var!

Kadına verilen değeri anlamayan insanlar bir de bir makamda oturuyorsa, vah kadınların haline!

Kadını değersiz gören makam sahibi insanların sayısının fazla olduğu toplumlarda, kadına şiddet, mobbing ve cinayetler artış gösterir!

Makam sahipleri, bir kadınla konuşurken ve tartışırken, annesiyle, kız kardeşiyle, teyzesiyle konuşuyormuşçasına empati kursa, kadınlara karşı daha kibar konuşur!

Evde, işyerinde, sokakta, sosyal hayatta, hatta oturduğumuz makamlarda kadınlara karşı kibar davranıyor muyuz?

Bu sorumuzun cevabını Hendek Devlet Hastanesinde yaşanan üzücü bir olay çok güzel cevaplıyor.

Hendek Devlet Hastanesinde neler oluyor?

Kadın hasta, iki gün kadın doğum polikliniğine geliyor, fakat kendisine sıra alamıyor. Sıra alamayan kadın hasta, derdini anlatmak için başhekim beye çıkıyor. Başhekim bey hasta kadını dakikalarca kapısında bekletip, içeri alıyor. Kadın hasta durumu başhekime anlatıyor. Kadın hasta bu durumun nedeni soruyor. Vay sen misin soran? Kadın hastanın anlattığına göre, bir dövmediği kalmış başhekim beyin. 

Karşılıklı laf atışmalarına dayanamayan başhekim, kadının kendisini ölümle tehdit ettiğini iddia ederek, beyaz butona basarak polisleri hastaneye çağırıyor. Kadın hasta polislerle birlikte karakola giderek ifade vermek zorunda kaldı.

Hendek'te bir kadından korkarak, beyaz butona basan başhekimi ilk defa duydum!

Üstelik başhekim beyin odasının girişinde özel güvenlik olmasına rağmen, kadın hastadan korkan başhekim, beyaz butona basarak polisleri hastaneye çağıyor!

Kadın hasta buna da şükretsin! Başhekim hastanede canlı bomba var deyip, bomba imha uzmanlarını ve Polis Özel Harekat ekiplerini hastaneye çağırmadı(!)

Bu üzücü olayın tek açıklaması var!

Son günlerde başhekim Hendek'ten gitmek istiyor, hatta il Sağlık Müdürü olmak için siyasetçilerle görüşmeler yaptığını, sağır sultan bile duydu!

Başhekim beyin son günlerde kafası çok karışık!

Başhekimin aklı İl Sağlık Müdürlüğünde olduğu için, hastaneyi boşladı!

Başhekim beyin, İl Sağlık Müdürlüğü için cevap alamadıkça, sinir sistemi bozuluyor,  uzunca telefon görüşmeleri yapıyor, kapısına gelenleri özel güvenlik eşliğinde dakikalarca bekletiyor...

Başhekim beyin aklı çok karışık!

Bu yüzden 19 Mayıs'ta bayrak asmayı unuttu!

Arızalı olan asansörleri 3 aydır tamir ettiremedi!

Hastanenin etrafı hayvanların otlayacağı otlağa döndü!

Hendek Devlet Hastanesi, siyasetçilerin satranç tahtası oldu!

Başhekim bey, AK Parti il Başkanı Yunus Tever ve arkadaşlarına ozon tedavisi uygulayarak, tüm sorunları çözdüğünü düşünüyor!

Ozon tedavisinde ozonun dozajını kaçırmasaydı, belkide istedikleri olacaktı(!)

İşin şakası bir tarafa, Hendek'te ilk defa yaşanılan tartışma sonrası bir kadın hastanın, polis eşliğinde karakola götürüldüğüne şahit oluyoruz!

Kadın hasta sordu, biz de soruyoruz; Hendek sahipsiz mi?

Bu olayla ilgili iktidar ve muhalefet partileri bir açıklama yapacak mı?

AK Parti ilçe başkanlığı, hastane müdürünün görevden alınmasına yardımcı oldu. Başhekimin her dediğini yapan AK Parti İlçe başkanlığı, bu olaya sessiz kalacak mı?

Hendek nüfusu 2022 yılına göre 90.153 

Bu nüfus, 44.277 erkek ve 45.876 kadından oluşmaktadır.

Yüzde olarak ise: %49,11 erkek, %50,89 kadındır.

Nüfus verilerine göre kadın nüfusu, erkek nüfusundan fazla!

Yerel seçimlere neredeyse dokuz ay kaldı!

Hendek halkının haklarını korumazsanız, seçim günü sandıklarda dokuz doğurursunuz!!!

hendek hastane hendek devlet hastanesi başhekim beyaz buton polis özel güvenlik ak parti yunus tever il sağlık müdürlüğü hendek nüfus polis özel harekat canlı bomba bomba uzmanları bozuk asansör