Hendek Noterliğinde çekilen çile ne zaman bitecek?

TAKİP ET

Vatandaşlar, en çok para kazanan kurumlardan olan Noterlerin hizmet binaları, neden asansörsüz ve harabeyi andıran binalarda, diye yetkililere soruyor.

VATANDAŞLAR HENDEK NOTERLİĞİNDEN ŞİKAYETÇİ!

Hendek noterliğinde işlem yaptıran vatandaşlar, noterlik hizmet binasının fiziki şartlarından şikayetçiler.

Hendek Gerçek Haber olarak yeni haftaya Noterlik şikayetiyle başladık. Noterlikte işlem yaptıran Vatandaşlar, işlem yaptırma esnasında çile çektiklerini, bekleme salonunun yetersiz olduğu, klimaların çalışmadığından şikayetçiler.

Şikayetler bununla kalsa iyi...

vatandaşlar asansör olmadığı için merdivenleri çıkarken zorlandıklarını, yaşadıkları zorluk sonrası dinlenmek için oturma yeri bulamadıklarından şikayetçi...

Noterlikler görevleri gereği yoğun iş hacmi olan kurumlar. Vatandaşlar, büyük yoğunluk yaşanan Noterlik binalarında, asansör olmasını, klimaların çalışmasını ve bekleme alanının yoğunluğu kaldıracak büyüklükte olmasını istiyor.

Vatandaşlar, en çok para kazanan kurumlardan olan Noterlerin hizmet binaları, neden asansörsüz ve harabeyi andıran binalarda, diye yetkililere soruyor.

Ben de özel işlerim dolayısıyla noterlik binasına bir kaç sefer gittim. Vatandaşlar şikayetlerinde çok haklı. Şikayetleri inandırıcı bulmayanlar, noterlik binasına çıkarak Vatandaşların çektiği eziyeti çıplak gözleriyle görebilir.

Sakarya Hendek Noterlik Hendek Noterliği şikayet hendek ilçe kaymakamlık Sakarya Valiliği vali çetin Oktay kaldırım Adalet bakanlığı Cumhurbaşkanı erdoğan noter eziyeti Mhp Chp Ak Parti İyi parti