Hendek MHP'den Akyazı ziyareti!

TAKİP ET

Hendek MHP İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Hendek MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Hendek Ülkü Ocakları başkanı Sıtkı Yaz, Akyazı MHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Hendek MHP’den Akyazı MHP’ye ziyaret 
Milliyetçi Hareket Partisi Hendek ilçe teşkilatı , ve Hendek Ülkü Ocakları Akyazı’nın yeni ilçe başkanı Soyhan Sofuoğlu’na  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 
Hendek MHP İlçe başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Meclis Üyesi Yaşar Aygüneş, Hendek MHP İlçe yönetim kurulu üyeleri ve Hendek Ülkü Ocakları başkanı Sıtkı Yaz, Akyazı MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, yeni İlçe başkanı Soyhan Sofuoğlu ve yeni yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.
Akyazı'da biraraya gelen MHP'li Başkanlar, yaptıkları teşkilat çalışmalarıyla ilgili olarak birbirlerine bilgi verdi.  Ziyaretin sonunda daha sık aralıklarla karşılıklı olarak bir araya gelme kararı çıktı.
Ziyaret sonrası açıklamaya yapan MHP Akyazı İlçe Başkanı Soyhan Sofuoğlu, Hendek İlçe başkanımız ve beraberindeki misafirlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Kendilerine teşekkür ediyorum, dedi.





Sakarya Hendek Akyazı Mhp Ülkü Ocakları seçim Hendek Gerçek Haber