Hendek Lisesinde hırsızlık filmlerini aratmayacak gece Operasyonu!

TAKİP ET

Gece yarısı okul boşaltma operasyonunda kullanılan öğrenciler bu şehrin çocuklarıdır. Bu kararı veren yetkililer kendi çocuklarını gece yarısı okul boşaltma işinde bir hırsız gibi çalıştırır mı? O çocuklar polis otosuna bindirilirken vicdanınız sızlamadı mı?

YIKIM KARARI VERİLEN HENDEK LİSESİNDE GECE OPERASYONU!

Hendek Anadolu Lisesi ile ilgili alınan  yıkım kararına karşı tepkiler her geçen gün büyüyor!

Öğrenci velileri Hendek'te 2022-2023 Eğltim Öğretim yılına girilirken yıkım tiyatrosu seyrediyor!

Yıkım tiyatrosunda siyasetçilerin yanı sıra ilçe milli eğitim müdürüde rol almış!

İlçe milli eğitim müdürü Sabri Doğan'ın talimatlarıyla gece yarısı geç saatlerde okul sıralarının boşaltılması yapılıyor!

Gece yarısı geç saatte okulun boşaltılması talimatını ilçe milli eğitim müdürü Sabri Doğan veriyor!

İlçe Milli Eğitimin Okul boşaltma operasyonunda öğrenciler kullanılıyor!

Sabri Doğan'a şu soruları soruyoruz

- Yıkım kararı alınan okulun boşaltılma işi, yangından mal kaçırırcasına neden gece yarısı yapılıyor?

- Gece yarısı yapılan okul boşaltma işinde neden öğrenciler kullanılıyor?

- Bu öğrencilerin uyku saatinde okulda ne işleri var?

- Okul boşaltılırken okulun ışıkları yanmıyor. Boşaltma işi karanlıkta hırsızlık yapar gibi yapılıyor. Okulların başladığı bugünlerde, gece yarısı yapılan okul boşaltma operasyonunda öğrenciler hırsız gibi neden çalıştırılıyor?

- Gece yarısı yapılan okul boşaltma işinde çalıştırılan öğrencilerin çalışma iznleri var mı? Bu öğrencilerin sigorta girişi yapıldı mı?

- Yıkım kararı olan okulda gece yarısı bir kaza ya da deprem olsaydı, meydana gelecek kötü olayların sorumluluğunu kim üstlenecekti?

- Gece yarısı yapılan okul boşaltma operasyonunda öğrencilerin hırsız gibi yakalanması ve polis otosuna bindirilip karakola götürülmesi ayıbının sorumluları kim? 

- Bu çocukların psikoloji bozulursa ne olacak?

13 yıldır Hendek'te görev yapan Sabri Doğan sayesinde Hendek'te ilk defa böyle bir eğitim skandalı yaşandı. Hendek'te eğitimde skandallara sebep olanlarla ilgili gereken çalışmalar yapılmalıdır. Gece yarısı okul boşaltma operasyonunda kullanılan öğrenciler bu şehrin çocuklarıdır. Bu kararı veren yetkililer kendi çocuklarını gece yarısı okul boşaltma işinde bir hırsız gibi çalıştırır mı? O çocuklar polis otosuna bindirilirken vicdanınız sızlamadı mı?

Sakarya Hendek polis hırsızlık Hendek İlçe Milli Eğitim Sakarya İl millî eğitim müdürlüğü Sakarya Valiliği Millî Eğitim Bakanlığı Hendek İlçeEmniyet Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Hendek Lisesi