Hendek'imizin değerli eski esnaf aileleri...

TAKİP ET

Hendek Ticaret Meslek Lisesi'nden, Hendek ticaret tarihine hizmet edecek etkinlik...

HENDEK'İMİZİN DEĞERLİ ESKİ ESNAF AİLELERİ

Hendek Ticaret Meslek Lisesi'nden Hendek ticaretinin tarihine hizmet edecek etkinlik. Hendek Ticaret Meslek Lisesi müdür yardımcısı Burhan Atık, öğrencilerin ticarete ilgisini arttırmak için "Hendek'imizin değerli esnaf ailelerimiz" konulu etkinlik düzenleyerek, öğrencilerimize ticareti sevdirmek istiyoruz dedi.

Burhan Atık yapacakları ticareti sevdirme etkinliğiyle ilgi bilgiler verdi. Burhan Atık, Hendek Ticaret Meslek Lisesi olarak öğrencilerimizin ticarete daha da ilgisini arttırmak Ve Hendek ticaretiyle ilgili nostaljik ve  kalıcı veri sağlamak amacıyla okulumuzda "Hendekte Ticaret" isimli resim sergisi ve kültür köşesi oluşturmak istiyoruz. Değerli büyüklerimize ait ya da Hendekin  eski işletmelerine ait en az 30 yıllık olmak şartıyla, işyerlerinde çekilmiş fotoğrafları var ise; fotodakilerin ismi, işletmenin ismi, adresi ve tarihiyle birlikte Osmangazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Hendek Ticaret Meslek Lisesi) Müdürlüğüne  ulaştırırsanız memnun oluruz. Siyah beyaz fotoğraflar sergimize daha da değer katacaktır.  Esnaf odası Başkanımız Sayın  Mehmet Demirel'e ve  katkıda bulunan tüm Hendeklilere Osmangazi Mesleki ve Taknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak şimdiden teşekkür ederiz, diye açıklama yaptı.

İrtbat Tel.0536 433 26 43 Okul Müdür Yardımcısı Burhan ATİK

hendek ticaret esnaf eski esnaf esnaf odası hendek ticaret meslek lisesi fotoğraf sergisi fotoğraf köşesi hendek gerçek haber güncel gündem medya