Hendek Gerçek Haber Reisoğlu Büfe'de...

TAKİP ET

Reisoğlu Büfe sahibi Müjdat Davarcı, her ay düzenli olarak çıkan Hendek Gerçek Haber'in okuyuculara ulaşmasına yardımcı oluyor.

HENDEK GERÇEK HABER REİSOĞLU BÜFEDE

Başpınar Mahallesi Kemalpaşa Caddesinde faaliyet gösteren Reisoğlu Büfe yaptığı  Gazete Bayiliğiyle, yıllardır ulusal ve yerel gazetelerin okuyucuya ulaşmasını sağlıyor.

Reisoğlu Büfe sahibi Müjdat Davarcı, her ay düzenli olarak çıkan Hendek Gerçek Haber'in okuyuculara ulaşmasına yardımcı oluyor.

Müjdat Davarcı, dijital medyanın revaçta olduğu bir zamandayız. Dijital medya ne kadar revaçta olsada, gazete okumak bir kültür oldu. Bu kültür ilçemizde de devam ediyor. Gazete okuyucuları ulusal gazetelerin yanında yerel gazeteleride soruyor. Bizde yerel gazeteleri okuyucuya ulaştırmaya çalışıyoruz. Hendek Gerçek Haber'in yayın politikasını beğeniyorum ve okuyucuya ulaşması için elimden geleni yapıyorum. Gazete okurları, Hendek Gerçek Haber'i Reisoğlu Büfe'den ücretsiz olarak rahatça temin edebilirler, diye konuştu.

Hendek Gerçek Haber olarak, gazetemizin okurlarımıza ulaşmasında bize yardımcı olan Reisoğlu Büfe sahibi Müjdat Davarcı'ya teşekkür ederiz.


Sakarya Hendek ulusal gazeteler yerel gazeteler medya dijital medya Hendek Gerçek haber Reisoğlu Büfe Gazete bayii