Hendek ehline emanet. Şehircilik bizim işimiz!

TAKİP ET

Şehrimize layık olacağız, düşmanın kem gözlerine aldırış etmeyeceğiz. Bizi yolumuzdan alıkoymak isteyenleri, yok saymaya devam edeceğiz ve işimize bakacağız. Hendek ehline emanet. Şehircilik bizim işimiz.

DEVLET BAHÇELİ FEN LİSESİNİN TEMELİ, YOĞUN KATILIMIN OLDUĞU DEV TÖRENLE ATILDI!

Hendek Belediyesi tarafından yaptırılan Sakarya’nın 5’nci Fen Lisesi olan Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma töreni ve 10 yeni eserin toplu açılış töreni yoğun katılımla gerçekleşti. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen dev törene, il ve ilçe protokolü büyük ilgi gösterdi.

Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Hendek'te düzenlenen dev programa; Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Sayıştay Uzman Denetçi Hakimi Abdullah Keskin, AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Şentürk, İlçe Belediye Başkanları, Kamu kurum ve kuruluşların il müdürleri, oda başkanları, siyasi partilerin ilçe başkanları, işadamları ve çok sayıda davetli ve öğrenciler katıldı.

BAŞKAN BABAOĞLU: ÜRETKEN BELEDİYECİLİĞİ ESAS ALDIK...

Ardından törenin açılış konuşmasını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu yaptı. Başkan Babaoğlu konuşmasına; “Devlet Bahçeli Fen Lisesi temel atma ve 10 eserin toplu açılış törenimizi teşriflendiren, bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm herkese teşekkür ediyorum. Göreve başladığımız günden bu güne temelinde insan olan, gönül ve üretken belediyeciliği esas alan, sürekli kalkınmayı hedefleyen, geleceği güçlü temeller üzerine inşa eden bir takım çalışmasıyla yolumuza devam ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projelerle ve yaptığımız çalışmalarla ilçemize hizmet edebilmenin her daim haklı gurur ve mutluluğunu yaşıyorum. Bunların arasında olan Zeki Cömert Parkı Aile Çay Bahçesi, Kazimiye Köprüsü ve meydanı, 7 Muhtarlık Binası, Alparslan Türkeş Parkı, Köprübaşı Park ve 112 Acil İstasyonu Yenimahalle Dev Altyapı Projesi, Yeşilyurt İş Merkezi, Çamlıca Doğalgaz Projesi, HAKOM Geçici Sağlık Merkezi, Ulaşım Eylem Planı 1 ve 2.etaplarının bugün açılışını gerçekleştiriyoruz” diye başladı.

TÜRKAY A.Ş VE OZAN KÖRÜKÇÜ...

Başkan Babaoğlu; “Bugün burada Hendek’in yıllardır hayalini kurduğu, Sakarya’nın 5.Fen Lisesini şehrimize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Eğitim ve Öğretime verdiğimiz önem kapsamında inşaatına başlanan 20 derslikli bu bilim yuvası, yeni fidanları yeşertecek, daha güçlü yarınlar için ülkemize umut olacaktır. Belediyemizin iştirak şirketi olan TÜRKAY A.Ş. ile Ozan Körükçü beyefendinin sahibi olduğu Birleşik Müteahhitler Müşavirlik İnşaat Proje ve Vizyon Tesisat İnşaat Hafriyat Nakliyat ortaklığı ile projemizi kısa sürede tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığımıza teslim edeceğiz. Adıyla da muhteşem olan bu eser, Devlet Bahçeli Fen Lisesi hayırlı uğurlu olsun.” diye konuşmasına devam etti.

BAŞKAN BABAOĞLU: HENDEK EHLİNE EMANET. ŞEHİRCİLİK BİZİM İŞİMİZ...

Başkan Babaoğlu; "Üretken belediyecilik anlayışına yakışır vizyon projelerle, şehirlerle yarışan, kendini aşan, örnek alınan marka şehir hedefimize ulaşmak için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimize layık olacağız, düşmanın kem gözlerine aldırış etmeyeceğiz. Bizi yolumuzdan alıkoymak isteyenleri, yok saymaya devam edeceğiz ve işimize bakacağız. Bizler Cumhur ittifakıyız. Cumhur İttifakının güçlü ellerini ve desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz. Bu vesileyle MHP Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz ve MHP Grup Başkan Vekili M. Levent Bülbül başta olmak üzere AK Parti milletvekillerimize, kıymetli il başkanlarımıza, ilçe başkanlarımıza, sayın valimiz Çetin Oktay Kaldırım'a ve Sakarya şehri için gece gündüz çalışan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'ye huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hendek ehline emanet. Şehircilik bizim işimiz. Daha çok temel atma törenlerinde buluşmak üzere" diye konuşmasını bitirdi.


























Sakarya Hendek Ankara belediye büyükşehir belediye Cumhur İttifakı Mhp Chp Sakarya Valiliği Fen lisesi Devlet Bahçeli Sadir Durmaz Muhammed levent Bülbül Ekrem yüce vali Çetin Oktay Kaldırım Devlet bahçeli Fen Lisesi