Hendek'e 2000 Araçlık Yer Altı Otoparkı yapılacak sözünü kim verdi?

TAKİP ET

Söz verilip de yapılmayan projeler arşivde dururken, Ali İnci'nin  '2019'a kadar ne söz verdiysek yapılacak. Seçim beyannamemiz bizim namusumuzdur' Sözü de arşivlerde duruyor.

Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz. Belediye Sarayı, 35 bin kişilik stadyum, alt geçit projesi ve havalimanı projesini yazdık. Bugün sırada 2000 Araç kapasiteli YER ALTI OTOPARK PROJESİ var.
Ali inci döneminde söz verilip yapılmayanları ele aldığımız yazı dizisinde, 2000 Araç kapasiteli YER ALTI OTOPARK PROJESİNİ hatırlatıyoruz. Söz verilip de yapılmayan projeler arşivde dururken, Ali İnci’nin  “2019’a kadar ne söz verdiysek yapılacak. Seçim beyannamemiz bizim namusumuzdur” sözü de arşivlerde duruyor. 
ALİ İNCİ YER ALTI OTOPARK PROJESİYLE İLGİLİ SÖZLERİ:
Hendek meydan projesinin altında yer alacak YER ALTI OTOPARKI, toplam 2000 araç kapasiteli olacaktır. İki kat olarak tasarlanan ve Sakarya Büyükşehir Belediyesinin 5 milyon TL katkı sağlamasıyla yapılacak olan Hendek Yer Altı Otoparkı, Hendek'in önemli sorunu haline gelen otopark problemini ortadan kaldıracaktır.

sakarya hendek belediye seçim seçim vaatleri yer altı otopark sorunu otopark ali inci beyanname