Hendek Dereköyspor'un Hızına Yetişilmiyor

TAKİP ET

Bölgesel Amatör lig (BAL) temsilcilerimizden Hendek Dereköyspor, hafta başından beri yaptığı transferlerine bugün de devam etti.

BAL temsilcimiz Hendek Dereköyspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam takımın sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşımlarda adeta bombaların birer birer patlayacağı çeşitli emojilerle ifade ediliyordu.

Yapılan duyuruların ardından bombalar teker teker patladı. İlk olarak dün akşam saat: 20.00 gibi takımın sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda, geçen sezonu Serdivanspor'da geçiren başarılı orta saha oyuncusu Muhammet Kızılyar'ın takıma dahil olduğu paylaşılırken, bugün de, yine aynı şekilde geçtiğimiz sezon Serdivanspor forması giyen başarılı stoper Mert Can Yılmaz ile anlaşmaya varıldığı bilgisi kamuoyu ile paylaşıldı.

Hendek Dereköyspor'un yapmış olduğu bu transferler, Dereköyspor camiası ve futbol severler tarafından büyük bir heyecanla karşılanıyor. Dün ve bugün yapılan bu transferlerin ardından bakalım yarın nasıl bir transfer bombası patlayacak bunu hep birlikte göreceğiz.

hendek dereköy hendek dereköyspor Bölgesel Amatör Lig bal futbol spor transfer bal ligi transfer haberleri sakarya