Hendek Belediyesine önce sitem, sonra teşekkür!

TAKİP ET

Belediye dozeri ve kepçesini mahallede görünce de cadde açılıyor, diye sevinmişler, fakat belediye dozeri ve kepçesinin cadde açılışı için değil, çukurları doldurmak için geldiğini görünce de üzülmüşler.

BELEDİYEYE ÖNCE SİTEM, SONRA TEŞEKKÜR!
Yenimahalle Yavuz Sultan Selim Caddesinde yaşayan vatandaşlardan Belediyeye, önce sitem, sonra teşekkür geldi.
Yavuz Sultan Selim Caddesi sakinleri, yağan yağmur ve ağır kış şartları sonrası yollarının bozulduğunu ve yolda çukurlar oluştuğu konusunda şikayetlerini haber sitemize mesaj atarak, bildirdiler.
Haber sitemize atılan mesajda; " Mahalle sakinleri olarak dozeri ve kepçeyi görünce kendimizi sokağa attık, ama sadece çukurları doldurmak amaçlı geldiklerini görünce, sevincimiz yarıda kaldı. Mahalle sakinleri olarak caddenin açılacağını bekliyorduk, ama bu seferde olmadı. Yinede sevgili belediye başkanımız olmak üzere tüm emeği geçenlere, mahalle sakinleri olarak teşekkür ederim" Diye yazıyor.
Atılan mesajın özeti; Yavuz Sultan Selim Caddesi sakinleri, uzun zamandır caddenin açılmasını bekliyor. Belediye dozeri ve kepçesini mahallede görüncede cadde açılıyor, diye sevinmişler, fakat belediye dozeri ve kepçesinin cadde açılışı için değil, çukurları doldurmak için geldiğini görüncede üzülmüşler. Her şeye rağmen belediyeye teşekkür etmişler.



hendek hendek belediyesi bozuk yol dozer kepçe sitem teşekkür yenimahalle yavuz sultan selim cadde