HENDEK BELEDİYESİNDEN ÇOCUK ATLETİZMİNİ GELİŞTİRME SEMİNERİNE DAVET!

TAKİP ET

İlçe genelinde başarılı sporcuların sayısını ve altyapı eğitimlerinin sayısını arttırmak adına Türkiye Atletizm Federasyonu ile Hendek Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğinde 'Çocuk Koruma Eğitimi ve Çocuk Atletizmi Eğitmen Eğitimi Seminerleri' verilecek.

HENDEK BELEDİYESİNDEN SEMİNERLERE DAVET

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından yürütülmekte olan “Çocuk Koruma Programı ve Çocuk Atletizmi Eğitmen Eğitimi Seminerleri” projesi Hendek Belediyesinin de destekleriyle 8 - 9 Eylül tarihleri arasında Eğitim Semineri olarak Zoom üzerinden, 10 Eylül 2022 tarihinde ise yüz yüze eğitim olarak Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılacağı duyuruldu.

8 – 10 EYLÜL TARİHLERİ ARASINDA

İlçe genelinde başarılı sporcuların sayısını ve altyapı eğitimlerinin sayısını arttırmak adına Türkiye Atletizm Federasyonu ile Hendek Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü iş birliğinde “Çocuk Koruma Eğitimi ve Çocuk Atletizmi Eğitmen Eğitimi Seminerleri” verilecek.  8 - 9 Eylül tarihleri arasında Eğitim Semineri olarak Zoom üzerinden, 10 Eylül 2022 tarihinde ise yüz yüze eğitim olarak Hendek Belediyesi Nikah ve Toplantı Salonunda yapılacak. Bu eğitimlerden sonra Hendek’te atletizm branşında da altyapı çalışmalarının başlanacağı ifade edildi.

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLECEK

Seminere katılan kursiyerlere Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından “ Çocuk Koruma ve Çocuk Atletizmi Sertifikası” verilecek. Seminere katılacakların kayıtlarını Türkiye Atletizm Federasyonunun internet sitesinde adresi olan “www.taf.org.tr/2022/08/29/sakarya-cocuk-koruma-programi-ve-cocuk-atletizmi-egitim-semineri/

 

Sakarya Çocuk Koruma Programı ve Çocuk Atletizmi Eğitim Semineri

08-09 Eylül 2022 tarihleri arasında zoom üzerinden online olarak Çocuk Koruma Programı ve Çocuk Atletizmi Eğitim Semineri 10 Eylül 2022 tarihinde Sakarya ilinde yüz yüze Çocuk Atletizmi Uygulama Eğitimi yapılacaktır.

www.taf.org.tr

” adresinde yer alan kayıt formunu elektronik ortamda verilen süre içerisinde doldurulması gerekmekte. 

Sakarya Hendek Belediye Hendek belediyesi atletizm çocuk atletizmi seminer Çocuk Koruma Programı ve Çocuk Atletizmi Eğitim Semineri federasyon Türkiye Atletizm Federasyonu Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü