Hendek Ak Parti Seçime Hazır!

TAKİP ET

HENDEK AK PARTİ SEÇİME HAZIR!
Hendek AK Parti İlçe Teşkilatı siyasi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını yapan AK Parti, seçime hazırız mesajı verdi.

Toplantı sonrası İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal kısa bir açıklama yaptı. Başkan BAYKAL: "Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantımızı, Yönetim Kurulu Üyelerimizin ve İl Koordinatörümüz Sayın Rıza Bora’nın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Teşkilatımız her an seçim olacakmış  gibi çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Ak Parti Teşkilatı olarak sahadayız. Mahallelerimizde gençlerle buluşuyor ve onların düşüncelerini alıyoruz. Kamu Kurumlarını ziyaret ederek, eksiklikleri not alıyoruz. Muhtarlarımızla hizmet konusunda  istişarelerimizi sürdürüyoruz. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce ile irtibat halindeyiz. İl Başkanımız Yunus Tever ve Milletvekillerimizin destekleri ile sahada başarılı çalışmalar yapıyoruz. İl Koordinatörümüz Rıza Bora'ya toplantımıza katıldığı için teşekkür ederiz. Alınan kararlar Hendek’imize hayırlara vesile olsun." Dedi.

BAŞKAN BAYKAL, KADIN KOLLARI TOPLANTISINA KATILDI.
İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal, Kadın Kollarının Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar, Kadın Kollarının yaptığı çalışmalar hakkında başkan Baykal'a bilgiler verdi.

Başkan Baykal, Kadın Kollarımız sahada güzel çalışmalar yapıyor. Kadın Kollarımızın çalışmaları Partimize büyük güç veriyor. 2023 Hedeflerine ulaşmamız için, kadınlarımızın yaptıkları çalışmalar çok önemli. Bizde onları yaptıkları çalışmalarda destekliyoruz, dedi.

sakarya hendek siyaset ak parti cumhur i̇ttifakı yunus tever ekrem yüce turgut babaoğlu başkan baykal cumhur i̇ttifakı ruhu kadın kolları ak kadınlar