HENDEK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI, ADAY ADAYLARININ AKININA UĞRADI...

TAKİP ET

Başkan Baykal; AK Parti'ye kurulduğu günden itibaren milletvekilliği seçimlerinde ilgi hiç eksilmedi. AK Partimize 28.Dönem milletvekili aday adaylığı içinde büyük bir ilgi var. Bu seçimler içinde AK Parti'ye 50'ye yakın müracaat var. Müracaat sayısının fazla olması, AK Parti'nin gücünü gösteriyor.

HENDEK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI, ADAY ADAYLARININ AKININA UĞRADI...

Hendek AK Parti İlçe Teşkilatı 28.Dönem AK Parti Milletvekili Aday Adaylarının akınına uğradı. Hendek, AK Parti Milletvekili Aday Adaylarının ilgisini çekiyor. AK Parti içinde Hendek teşkilatının güçlü olması bu ilgiyi arttırıyor.

28.Dönem AK Parti Milletvekili Aday Adayları arasında Hendek'ten eski belediye başkanı, 25.Dönem Sakarya Milletvekili, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ali İnci ve eski Belediye Meclis Üyesi Aziz Koç'ta bulunuyor.

AK Parti ilçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal aday adaylarının ilçe teşkilatını ziyaretiyle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Başkan Baykal açıklamasında; AK Parti'ye kurulduğu günden itibaren milletvekilliği seçimlerinde ilgi hiç eksilmedi. AK Partimize 28.Dönem milletvekili aday adaylığı içinde büyük bir ilgi var. Bu seçimler içinde AK Parti'ye 50'ye yakın müracaat var. Müracaat sayısının fazla olması, AK Parti'nin gücünü gösteriyor. Seçimin en güçlü ve en hazır partisi AK Parti'dir. 14 Mayıs Seçimleri için İlçe teşkilatımıza 28.Dönem AK Parti Milletvekili Aday Adaylarımız geldiler. Ziyaretleri için teşekkür ederiz" dedi.

AK PARTİYİ ZİYARET EDEN ADAY ADAYLARI:

Turan Kahveci
Fatih Yardımcıoğlu
Lütfi Bayraktar 
Zeki Toçoğlu 
Ali İnci
Murat Kaya
Erdal Tarhan
Tuğba Burucu
Büşra Duygu Alptekin
Yusuf Demir
Fatih Kıcır 
Osman Çelik 
Aziz Koç 
Ali İhsan Ürküt
Fazilet Durmuş
Ahmet Genç
Mustafa Ak
Muhammet Gökhan Kilit
Recep Hacıeyüpoğlu 
Muhammet Yasin Bilgin

sakarya hendek siyaset 14 mayıs seçimleri seçim milletvekili aday adayı ak parti hendek ak parti