HAYVANAT BAHÇESİ Mİ MİKROP YUVASI MI?

TAKİP ET

Ali İNCİ döneminde açılan sosyal tesis miadını doldurdu mu? Pis olması bakımsız kalması ve özellikle hayvanat bahçesinin hali HENDEK halkına bunları düşündürtüyor.

Eski belediye başkanı ve milletvekili Ali İNCİ döneminde açılmış olan SALMAN DEDE mesire alanı adlı sosyal tesis bazı bölümleri ile dökülmeye başladı.

Özellikle adına hayvanat bahçesi denilen ama eşi benzeri hiçbir yerde olmayan EZİYET BAHÇESİNİN hali içler acısı.

Uzun süredir  takip ettiğimiz bu EZİYET BAHÇESİNDE hayvanların bulunduğu alanların pislik içerisinde bulunması  mikrop saçması vatandaşları canından bezdirdi.

Bu eziyet alanında son 15 gündür  saman ve suluk koyulduğunu görüyoruz.(sanırım bir yerde saman kamyonu devrildi)

Kurulurken herhangi bir fiziki  ,teknik ,zemin hazırlığı yapılmadığı ve üstün körü bir hizmet olarak vatandaşlara sunulduğu çok açık.

Borularla  ve tel örgülerle dizayn edilmiş hayvanların adeta  NUH’un gemisinde yaşadığı izlenimi verilmiş iyi niyetle yapılan ama plansız projesiz amatör bir iş.  

Devekuşunun kesik boğaz ile ağzı burnu kan içinde dolaşması küçük çocukları korkutuyor.

Hani nerede veteriner? Hayvanlara su ve ot vermek hayvanat bahçesinin sadece 2 görevidir.

Özellikle bu mesire alanın temizlenmemesi pislik içerisinde olması SAYIN BAŞKANA hiç yakışmıyor.

Ayrıca çocuk parklarında bütün malzemeler kırılmış mezbelelik halde.Eğer belediye bunların bakımını yapıp yenileyemiyorsa bizler HENDEKGERÇEKHABER.COM olarak kampanya başlatarak bu işe ön ayak olabiliriz.

Vatandaşlar sıcak yaz günlerinde kaçıp serinledikleri bu alanın daha temiz nezih ve imkanlarının geniş olmasını BELEDİYE BAŞKAN nın dan bekliyor.