HASTANE İHALESİ İPTAL...

TAKİP ET

Sakarya Büyükşehir belediyesi tarafından ihalesi açılan HASTANE ÇARŞI hattının ihalesi yapılamadan iptal edildi.

Hendek ilçe merkezi ile yeni yapılan devlet hastanesi  arasındaki hattın ihalesi iptal edildi.

1 hat için 10 yıllık 87 bin + kdv ile ihaleye çıkacak olan  bu hattın ihalesinin açılmadan iptal edilmesi haliyle kafaları karıştırdı.

Bu hata kafayı takmış ve kimseye vermemeye kendini  programlamış  olan kooperatif başkanının bu iptal ve yeniden ihale konusunda nasıl çalışmalar yaptığını kamuoyu merak ediyor.

Şimdi  bizler medya olarak ilgililere şu soruyoruz;

Bu hattın kime verileceği belli mi?

Eğer belli ise insanları mübarek gün oraya neden topladınız?

Bu hattın ihalesinin daha düşük fiyata bu kooperatif başkanına verileceği iddiaları gündemi sarsmaya başladı  sizin düşünceniz nedir?

Kooperatif başkanının özellikle üyelerine ihaleye girmeyin ihaleye girerseniz buradaki haklarınızı kaybedersiniz dediği doğrumu?

Bakınız dünyanın hiçbir yerinde yaptığınız işle alakalı bir İHALE ye girdiğinizde mevcut işinizden feragat   etmezsiniz bu ne ticaret ne de insan haklarına uyar.

Fakat kooperatif başkanı üyeleri girerseniz  haklarınızı kaybedersiniz diye telkinde bulunuyor.

Malum hendekteki kendine   gazeteci diyen bazı insanlar bunları yazmaya ve halkın haber alma hakkını ne tür ilişkilerle peşkeş çekti ise oralı bile olmuyorlar.

Gazetecilik onun bunun sofrasında yemek yemek çay içmek iş koparmak değil ALLAH için kul hakkını kula yedirmemek için verilen savaştır bizim için FARKIMIZ BU OLDUĞU İÇİN OLAYIN DEVAMINI OBJEKTİF OLARAK BİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

Bizler burada bu ihale sürecini sonuna kadar takip ederek kim kiminle ne tür hesap yaptı ise istihbari bilgilerle halkı bilgilendirmeye devam edeceğiz.