Hastane Dolmuşları İçin İmza Kampanyası!

TAKİP ET

Hastane Dolmuşları İçin İmza Kampanyası

Muhtar Adayı Hakan Akbulut, hastane dolmuşları için imza kampanyası başlattı.

Sarıdede Mahallesi Muhtar Adayı Eczane Teknikeri Hakan Akbulut, Hastane dolmuşlarının güzergahı ile ilgili imza kampanyası başlattı.

Bir çok Mahalle faydalanacak

Hastane dolmuşlarının mevcut güzergahı ile birlikte Sarıdede, Başpınar, Mahmutbey, Köprübaşı ve Yeşilköy (cıpcıp) kısmını da kapsaması için imza kampanyası başlattıklarını belirten Sarıdede Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Akbulut, Sakarya Büyükşehir Belediyesi UKOME ile görüşerek böyle bir uygulamanın olabileceğini öğrendik ve Vatandaşlarımız da desteğini alabilmek için böyle bir imza kampanyası başlattık ifadelerine yer verdi.

Vatandaşlar destek veriyor!

Sarıdede Mahallemiz ile birlikte aynı güzergahta bulunan diğer Mahallelerimizde yaşayan Vatandaşlarımız da bu çalışmanın güzel bir hizmet olacağını belirterek destek veriyorlar, inşallah ortak bir çalışma ile bölgedeki Vatandaşlarımızın Devlet Hastanesine ulaşımı sorun olmayacak diye konuştu.

Nasıl destek verilebilir?

İmza kampanyasına destek vermek isteyen Vatandaşların bir çoğuna kendisinin ulaştığını belirten Akbulut, Hastane dolmuş güzergahı konusunda destek vermek isteyen Vatandaşlarımız müsaitlik durumlarına göre gün içerisinde Sarıdede Mahallesi ışıklı kavşağında bulunan Hendek Eczanesi’nde beni bularak imza vererek destek olabilirler diye konuştu.

sarıdede mahallesi hastane dolmuşları başpınar mahmutbey köprübaşı mahallesi yeşilköy cıp cıp sakarya büyükşehir belediye ukome eczane teknikeri muhtar adayı