HASAN ALİŞAN SESOB BAŞKANLIĞI İÇİN DEMİREL'İ Mİ İŞARET ETTİ?

TAKİP ET

İlçelerde Gündem Programının moderatörü duayen gazeteci Alaattin Onur, "Hasan Alişan SESOB Başkanlığı için Mehmet Demirel'i mi işaret etti?" diye sordu.

HASAN ALİŞAN SESOB BAŞKANLIĞI İÇİN DEMİREL'İ Mİ İŞARET ETTİ?

Hendek Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kuruluna tek liste ile giren Mehmet Yaşar Demirel, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

TV264'te yayınlanan İlçelerde Gündem Programında Hendek Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi kongresini konuştuk. İlçelerde Gündem Programının moderatörü duayen gazeteci Alaattin Onur, "Hasan Alişan SESOB Başkanlığı için Mehmet Demirel'i mi işaret etti?" diye sordu.

SESOB Başkanı Hasan Alişan kongrede yaptığı konuşmada; " Mehmet Demirel yerlerde aldığı kooperatifi göğe çıkardı. Benim başkanı olduğum kooperatif 3. sırada. Demirel'in başkan olduğu kooperatif 2. sırada. Çok çalışarak önce Demirel'i geçeceğim sonra da 1. olacağım. Açıklanan raporlara bakıldığında kooperatif kar etmiş. Derenin taşıyla havanın kuşunu vuruyoruz. Taşta bedava, kuşta bedava. Al da vur. Vurabilirsen vur. İşte bu kabiliyet meselesi. Mehmet Demirel de bu kabiliyet var. Kendisini tebrik ediyorum" diye konuştu.

SESOB Başkanı Hasan Alişan'ın bu konuşmasını izleyen Gazeteci Alaatin Onur, Hasan Alişan SESOB Başkanlığı için Mehmet Demirel'i mi işaret ediyor? diye sordu.

Sakarya Hendek Esnaf sanatkar kredi kefalet kongre kooperatif Sesob hasan alişan başkan demirel seçim Tv264 ilçelerde gündem