HAMİT CANLI'DAN BAŞKAN BABAOĞLU'NA TAVSİYE!

TAKİP ET

Yer Satışına HAYIR oyu veren AK Parti Grubu, 310 Milyon TL olan Hendek Belediyesi 2024 Mali Yılı Bütçesine EVET oyu verdi.

AK PARTİ GRUBU BÜTÇEYE EVET, YER SATIŞLARINA HAYIR DEDİ

Hendek Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısında 15 gündem maddesi  görüşüldü. 14 gündem maddesi OY BİRLİĞİ ile kabul edilirken, gündemin son maddesi olan yer satışı, OY ÇOKLUĞU ile kabul edildi. AK Parti Meclis Üyeleri "yer satışı" maddesine HAYIR oyu verdi.

Yer Satışına HAYIR oyu veren AK Parti Grubu, 310 Milyon TL olan Hendek Belediyesi 2024 Mali Yılı Bütçesine EVET oyu verdi. 310 Milyon TL olan BÜTÇE, OY BİRLİĞİ ile kabul edildi.

AK PARTİ GRUP SÖZCÜSÜ HAMİT CANLI'DAN ÖNCE SORU, SONRA TAVSİYE GELDİ

AK Parti Grup Sözcüsü HamitCanlı, gündem dışı söz alarak, meclis başkanı Turgut Babaoğlu'na sorular sordu. Hamit Canlı'nın soruları;

Soru 1- Yeşilyurt'taki imar çalışmalarında son durum nedir?

Soru 2- Saat Kafe açılacak mı? Belediye işletecek mi?

Soru 3- Merkezde çöp kutularının sayısı az. Bazı caddelerde hiç yok. Çöp kutusu sayısı arttırılacak mı?

Soru 4- Stadyumdaki cepler güzel olmuş, fakat iki tanesi çıkıntı yüzünden kazalara davetiye çıkartıyor. Engelli yürüyüş şeritleri yapılmamış. Bunlarla ilgili yeni bir çalışma yapılacak mı?

Soru 5- Satışla ilgili olan 15. maddeye biz Hayır oyu vereceğiz. Size tavsiyem seçimlere 5 ay kala bu satış doğru olmaz. bu satışı geri çekerseniz iyi olur. Satışı geri çekecek misiniz?

Soru 6- Eski terminal atıl bir vaziyette. Terminalin karşısındaki alanda boş duruyor. Bu bölgeyle ilgili bir tasarrufunuz olacak mı?

Başkan Turgut Babaoğlu soru ve tavsileri için Hamit Canlı'ya teşekkür etti ve soruları yanıtladı.

Başkan Babaoğlu'nun verdiği cevaplar, haber videosunun içindedir. Vidoyu izleyin!

 

hendek belediyesi ak parti grup sözcüsü meclis toplantısı ekim ayı olağan meclis toplantısı belediye başkanı turgut babaoğlu hamit canlı yer satışları belediye bütçesi terminal binası çöp kovaları yeşilyurt imar engelli yürüyüş şeridi stadyum caddesi saat