HAKEM HATALARI DEREKÖYSPOR'U YAKTI! (2-3)

TAKİP ET

Maçın hakemi takdir haklarının tamamını Tekirdağspor lehine kullanırken, Hendek Dereköyspor'un net penaltısın vermedi.

HAKEM HATALARI DEREKÖYSPOR'U YAKTI! 

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Hendek Dereköyspor, Tekirdağ temsilcisi Tekirdağspor ile Hacıkışla Sahasında karşı karşıya geldi. Dereköyspor, aldı dediğimiz karşılaşmayı maalesef 2-3 kaybetti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcilerimizden Hendek Dereköyspor, kendi saha ve seyircisi önünde Tekirdağ temsilcisi Tekirdağspor ile Hacıkışla Sahasında karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Hendek Dereköyspor, aldı dediğimiz karşılaşmayı maalesef (2-3) kaybetti.

Bölgesel Amatör Lig 11.'inci grup 7. hafta karşılaşmasında temsilcimiz Dereköyspor ile Tekirdağspor'un Hacıkışla Sahasında karşı karşıya geldiği maç, her iki takımın da çok istekli futbolu ile başladı. Karşılıklı ataklarla devam eden müsabakanın ilk yarısı; Ömer Özkan'ın Hendek Dereköyspor adına 2. dakikada, Mustafa Akkuş'un Tekirdağspor adına 19. dakikada ve Ömer Taşkın'ın Hendek Dereköyspor adına 36. dakikada penaltıdan attığı gollerle Hendek Dereköyspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Rakip Tekirdağspor, ikinci yarıya ilk yarıya oranla daha hızlı başladı. 38. dakikada temsilcimiz Hendek Dereköyspor'da kırmızı kart gören Muhammed Kızılyar'dan dolayı eksik oynayan temsilcimizde, bu eksiklik ikinci yarının ilk dakikalarında fazla göze çarpmadı. Konuk Tekirdağspor ile başa baş mücadele eden Dereköyspor, ilk yarıda olduğu gibi karşılaşmanın 52. dakikasında yine Mustafa Akkuş ile golü bularak karşılaşmaya eşitliği getirdi.

10 kişi oynayan Dereköyspor, geriye yaslanmak yerine 3. golü aramaya çalışınca bu kez sahneye çıkan tecrübeli futbolcu Birol Öztürk ile maçın 86. dakikasında Tekirdağspor'a galibiyeti getiren golü buldu.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka da gol olmayınca, Hacıkışla Sahasında oynanan Hendek Dereköyspor-Tekirdağspor müsabakası 2-3 sona erdi.

Maçın hakemi takdir haklarının tamamını Tekirdağspor lehine kullanırken, Hendek Dereköyspor'un net penaltısın vermedi.

Hendek Dereköyspor: 2

Tekirdağspor: 3

Stat: Haçıkışla Sahası

Hakemler: Fikret Hakan Abay, Kaan Ergin, İsyas Samet Yelen, Sinan Karakaş

Hendek Dereköyspor: S. Gökbertk, Engin, Ersin, Serdar, Ömer Narman, Berat, Muhammed, Enes, Yasin (İsmail), Ömer Özkan (S. Selim), Ömer Taşkın (B. Berke)

Teknik Sorumlu: Berk Yusuf Yıldız

Tekirdağspor: Erhan, Hüseyin Onan, Hakan, Hüseyin Akça, Aygün (Burak), Mahmut (Kadirhan), Sabrican (Salih), Eren, Mustafa, Birol, Berkay

Teknik Sorumlu: Bülent Daştan

Goller: Dk. 2 Ömer Özkan, Dk. 37 Ömer Taşkın (Hendek Dereköyspor) Dk. 19 - 51 Mustafa, Dk. 86 Birol Öztürk (Tekirdağspor)

Kırmızı Kart: Dk. 38 Muhammed Kızılyar (Hendek Dereköyspor) Dk. 90 Hüseyin (Tekirdağspor)











Sakarya Tekirdağ Hendek Bal ligi Hendek Dereköyspor Tekirdağspor Bal Ligi 11.grup puan durumu fikstür tff hakem yaktı hendekgerçekhaber gündem güncel futbol