Haftalık Olağan Toplantıya Yunus Tever Başkanlık Yaptı

TAKİP ET

AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çekiççioğlu'nun hanesinde yapılan Haftalık Olağan Toplantıya, İl Başkanı Yunus Tever, İl Başkan Yardımcısı Erkut Aşoğlu ve Rıza Bora katıldı.

AK PARTİ TOPLANDI!
Hendek AK Parti İlçe Teşkilatı Haftalık Olağan Toplantısını yaptı. AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çekiççioğlu'nun hanesinde yapılan Haftalık Olağan Toplantıya, İl Başkanı Yunus Tever, İl Başkan Yardımcısı Erkut Aşoğlu ve Rıza Bora katıldı.
Başkan Hasan Serdar Baykal, Haftalık Olağan Toplantıyla ilgili kısa bir açıklama yaptı. Başkan Baykal açıklamasında: "Toplantımız da teşkilat çalışmalarımızı ve gündemdeki konuları değerlendirdik. 2023 hedeflerimize doğru üstlediğimiz sorumlulukla birlikte çok çalışacak, girmedik gönül bırakmayacağız." Dedi.
İl Başkanı Yunus Tever toplantıya katılmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Tever, "Hasan Başkan ve ekibi 2023 hedeflerimize ulaşmak için Hendek'te güzel çalışıyor. Hendek İlçe Teşkilatımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve yaptıkları çalışmaları çok beğeniyoruz. Hendek ilçe teşkilatımız 2023 hedeflerimize kilitlenmiş bir şekilde çalışıyor. Kendilerine il yönetimi olarak her zaman destek vermeye hazırız. toplantımız hayırlı olsun" Dedi. 
 

sakarya ak parti haftalık olağan toplantı yunus tever hasan serdar baykal hendek 2023 hedefleri