GÜLDİBİ MAHALLESİNDEN DEMOKRASİ DERSİ!

TAKİP ET

Orhun Yayınevi sahibi Dursun Yelken ve MHP Hendek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Yelken'in organize ettiği iftara, Kazım Taşkın, Osman Alişan ve azalar katıldı.

GÜLDİBİ MAHALLESİNDEN DEMOKRASİ DERSİ

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Hendek Güldibi mahallesinin yeni muhtarı Osman Alişan oldu. 

Güldibi mahallesinde üç dönem muhtarlık yapan Kazım Taşkın, seçimi az bir farkla kaybederek, muhtarlığı kaybetti. Güldibi mahallesinde yeni muhtar Osman Alişan oldu.

Seçimi kaybeden Kazım Taşkın ile seçimi kazanan Osman Alişan, Orhun Yayınevi'nde düzenlenen iftarda bir araya geldi. Orhun Yayınevi sahibi Dursun Yelken ve MHP Hendek İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Muammer Yelken'in organize ettiği iftara, Kazım Taşkın, Osman Alişan ve azalar katıldı.

Eski muhtar Kazım Taşkın; "Seçimde bazı aksaklıklar olsada güzel geçti. Kazanana başarılar dilerim. Bu seçimi Güldibi mahallesi kazandı. Güldibi mahallesine gelecek hizmetlerde ben her zaman yardımcı olacağım." dedi.

Yeni muhtar Osman Alişan;" Kazanan Güldibi mahallesi olmuştur. Demokrasi gereği bu bir nöbet değişimidir. Her şeyin iyi olması için elbirliğiyle çalışmalar yapacağız. Güldibi mahallemize hayırlı olsun." dedi.




hendek güldibi 31 mart yerel seçimler muhtarlık seçimi mhp Orhun Yayınevi kazım taşkın osman alişan muammer yelken dursun yelken iftar programı demokrasi demokrasi dersi