Güç Birliği Partisi Hendek'te kongresini yaptı

TAKİP ET

Güç Birliği Partisi Hendek İlçe Kongresine, Güç Birliği Partisi Genel Sekreteri Kadir Şafak Pural, Genel Sekreter Yardımcısı Meliha Pural, İl başkanı Olgun Öksüz, Kadın Kolları Başkanı Nagihan Koç, Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat ve Partililer katıldı.

SEDAT TERZİ İLÇE BAŞKANI OLDU
Güç Birliği Partisi Hendek İlçe Kongresini yaptı. Hendek Ticaret Merkezinde yapılan kongrede ilçe başkanlığına Sedat Terzi seçildi.
Güç Birliği Partisi Hendek İlçe Kongresine, Güç Birliği Partisi Genel Sekreteri Kadir Şafak Pural, Genel Sekreter Yardımcısı Meliha Pural, Sakarya İl başkanı Olgun Öksüz, Kadın Kolları Başkanı Nagihan Koç, Ortopedik Engelliler Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Sakarya Şube Başkanı Murat Polat ve Partililer katıldı.
BAŞKAN SEDAT TERZİ: VAZGEÇİLMEZİMİZ, VATANPERPERLİKTİR...
Güç Birliği Hendek İlçe Başkanı Sedat TERZİ, kongrede konuşma yaptı. Başkan TERZİ konuşmasında; "2020 yılında kurulan partimiz emin adımlarla siyaset arenasındaki yerini almaya başladı. Güç Birliği Partisi vatanperverliğin ve adanmış bireylerin “bir”leşerek büyüdüğü “biz” olmanın merkezidir. Bu amaçla çıktığımız yolda Hendek'te kongremizi yapıyoruz. Hendek'te bir arada olmayı, birlik olmayı önemsiyoruz. kongremize hoş geldiniz." Dedi.
Başkan TERZİ konuşmasına, "24 Şubat 2020’de başlayan süreç bütün Türkiye’de emin adımlarla ilerliyor ve devam ediyor. Bir avuç insanla başladık ve şimdi binler, on binler olduk. Bizim partimizin ana çizgisi vazgeçilmezimiz vatanperverliktir” Diye devam etti.
Hiçbir partinin arka bahçesi olmadıklarını ve olmayacaklarını söyleyen Sedat TERZİ, “Partimiz ilkin Güç Birliği Hareketi olarak dernek vakıf, stk, federasyon, konfederasyon gibi 158 örgütün oluşumudur. Güçlü bir partiyiz ve Hendek'te de çok güçlü olacağız. Kongremiz Hendek'e hayırlı olsun" Dedi.







Sakarya Hendek Güç Birliği Partisi Kongre Siyaset vatanperverlik Güç Birliği Partisinde terzi dönemi