Göz Doktoru Mustafa Şahiner, Veda Etti...

TAKİP ET

GÖZ HASTALIKLARI UZMANI OP.DR. MUSTAFA ŞAHİNER GÖREVİNDEN AYRILDI...
Hastane Personeli ve hastaların çok sevdiği, çalışmalarından dolayı  hastane yönetiminin takdir ettiği Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Mustafa Şahiner, tayin dolayısıyla görevinden ayrıldı.
Hendek Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı 3 yıllık sürede birçok başarılı operasyona imza atan, hastane çalışanları ve hastalar tarafından sevilen, takdir edilen Göz Hastalıkları Uzmanı  Op.Dr.Mustafa Şahiner, Kocaeli Seka Devlet Hastanesi'ne tayini çıkması nedeniyle görevinden ayrıldı.
VEDA TÖRENİ...
Tayin dolayısıyla görevinden ayrılan Op.Dr.Mustafa Şahiner'e hastane personeli tarafından veda töreni yapıldı. Duygusal anların yaşandığı veda töreninde bir konuşma yapan Op. Dr. Mustafa Şahiner, ayrılığın zor olduğunu dile getirdi.
Op. Dr. mustafa Şahiner konuşmasını: "Meslek hayatında Hendek Devlet Hastanesi'nin farklı bir yeri olacak. Burada güzel günler geçirdim, güzel dostlar kazandım. Hastane yönetimi, doktor, hemşire ve diğer bütün personelle uyum içinde çalıştık. Hendek halkı için hep daha iyisini yapmaya çalıştım. Bu ekibin bir parçası olup hizmet ettiğim için çok mutluyum. Hepinize bu anlamli ve güzel organizayon için çok teşekkür ederim" Diye bitirdi.
BAŞHEKİM KÜÇÜKYILMAZ TEŞEKKÜR ETTİ...
Hendek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ünal Küçükyılmaz, tayin dolayısıyla görevinden ayrılan, Op. Dr. Mustafa Şahiner'e verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

hendek devlet hastanesi göz doktoru tayin atama başhekim doktor tayini sağlık sakarya i̇l sağlık müdürlüğü