GENEL BAŞKAN BABACAN İLE BAŞKAN DURAN TELEFONDA GÖRÜŞTÜ!

TAKİP ET

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan telefonla ulaştığı Sakarya İl Başkanı  Mehmet Erdoğan'ı arayarak Hendek'te gerçekleşen ziyaretler hakkında bilgiler aldığı sırada Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ile telefonda görüştürüldü.

DEVA PARTİSİNDEN HENDEK ÇIKARTMASI!

DEVA Partisi Heyeti, Hendek'te bir dizi ziyaretler yaptı. DEVA Partisi  Heyeti, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Sarılar Fındık, Turanlar Mahallesini ziyaret etti.

Ziyaret programına, Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Mahmut Tandoğan, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Karal, 22-23. Dönem  Şanlıurfa  Milletvekili Abdurrahman Müfit Yetgin, Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve DEVA Partisi ilçe Başkanı Emre Taşkın katıldı.

ZİYARET İLÇE TEŞKİLATIYLA BAŞLADI

DEVA Partisi Heyeti, Hendek ziyaretine ilk olarak Deva Partisi Hendek İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başladı. Heyeti Hendek İlçe Başkanı Emre Taşkın, ilçe yöneticisi Sefer Küçük, ilçe sekreteri Özlem Çevik ve partililer karşıladı. Çiçeklerle karşılanan heyet, partililerle bir süre Hendek gündemiyle ilgili sohbet etti. 

ZİRAAT ODASI BAŞKANI HAYRİ DURAN, GENEL BAŞKAN ALİ BABACAN'LA GÖRÜŞTÜ!

DEVA Partisi Heyetinin ilk durağı Hendek Ziraat Odası oldu. DEVA Partisi Heyetini, Hendek Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Başkan Duran, çiftçilerin üretimde karşılaştıkları zorlukları anlattı. Başkan Duran; “En büyük sorunumuz mazot, ilaç, tohum gibi girdi maliyetlerinin yüksekliği” diye konuştu.

DEVA Partisi'nin tarım politikasının anlatıldığı esnada, Genel Başkan Ali Babacan sürprizi yaşandı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan telefonla ulaştığı Sakarya İl Başkanı  Mehmet Erdoğan’ı arayarak Hendek'te gerçekleşen ziyaretler hakkında bilgiler aldığı sırada Ziraat Odası Başkanı Hayri Duran ile telefonda görüştürüldü. Başkan Duran'la bir süre sohbet eden Babacan, Hendekli vatandaşlarımıza sevgilerimi ve selamlarımı sunuyorum" dedi 

MUHTARLAR DERNEĞİ ZİYARETİ...

DEVA Partisi Heyeti, Hendek Tüm Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Heyeti, Dernek Başkanı Kadir Yağlı ve bazı Muhtarlar karşıladı. İktidar partisinin ziyaretlerinde dernek binasını dolduran Muhtarlar, Deva Partisi ziyaretine ilgi göstermedi. Bu durum yadırganırken, Hendek Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli yaptığı açıklamada, iktidar partisinin Milletvekilleri geldiğinde salonu dolduran muhtar arkadaşlarımın, bugun burada olmamaları beni şaşırttı. Kendi tercihleri, fakat iktidar partisi milletvekilleri geldiğinde salonu dolduran arkadaşlarımın burada olmalarını beklerdim, dedi.

Dernek Başkanı Kadir Yağlı Deva Partisi Heyetine teşekkür etti ve muhtarların sorunlarını iletti. DEVA Partisi heyeti bir süre Muhtarların sorunlarını dinledi ve not aldı. Çekilen hatıra fotoğrafının ardından ziyaret son buldu.

SARILAR FINDIK FABRİKASI ZİYARETİ...

DEVA Partisi Heyeti, Sarılar Fındık Fabrikasını ziyaret etti. DEVA Partisi heyeti, fabrikayı gezerek, fabrika hakkında bilgiler aldı. 

DEVA Partisi Heyeti, bölgedeki fındık rekoltesi, üretim şartları ve fındık fiyatları hakkında bilgiler aldı. DEVA Partisi Heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

TURANLAR MAHALLESİ ZİYARETİ...

DEVA Partisi Heyetinin ziyaretleri Turanlar mahallesinde son buldu. DEVA Partilileri,  mahalle muhtarı Aydın Demirci ve mahalle sakinleri karşıladı.

Deva Partisi heyeti mahalle muhtarı Aydın Demirci’den Turanlar mahallesinin sorunlarıyla ilgili bilgiler aldı. Heyet, Turanlar Mahallesi sakinlerini yaşadıkları sorunlarla ilgili dinledi. 

Mahalle Muhtarı Aydın Demirci, Turanlar mahallesini ziyaret eden Deva Partisi Heyetine ziyaretten ötürü teşekkür etti.

BAŞKAN TAŞKIN, ZİYARET ÇALIŞMAMIZ VERİMLİ GEÇTİ, DEDİ... 

İlçe Başkanı Emre Taşkın, ziyaret programının sonunda kısa bir açıklama yaptı. başkan Taşkın, "Deva Partisi Heyeti tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde, halkımız DEVA Partisine büyük ilgi gösterdi. Biz bu gösterilen ilgiden çok memnun kaldık. Hendek’te her kesimden insanımızının sorunlarını yüz yüze görüşme imkanı bulduk. Başta tarım ve esnaf kesimi olmak üzere, muhtarlarımızın, ve mahalle sakinlerimizin başlıca sorunları konusunda fikir aldık. Bu konularla ilgili parti politikalarımızı anlattık. Genel olarak verimli bir çalışma oldu” diye konuştu.














Sakarya Hendek Deva Partisi Ziraat Odası Muhtarlar muhtarlar derneği Turanlar mahallesi Mahmut Tandoğan Hasan Karal Mehmet Erdoğan Ali Babacan ziyaret tarım fındık Sarılar fındık