Genel Başkan Aylin Nazlıaka, yeni üyelere rozet taktı.

TAKİP ET

CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar 'Partimizi büyütmek için, üye kazandırma çalışmalarımız hızla sürüyor. Partimizde kadın üye sayısını arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Kadın Kolları Genel Başkanımız sayın Aylin Nazlıaka'ya ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Azize Çeroğlu'na çok teşekkür ediyorum' dedi.

ZİYARET

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka ile CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Azize Çeroğlu birlikte Hendek CHP İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'yı CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Yazıcıtunç, Kadın Kolları Üyeleri ve Partililer karşıladı.

ROZET TÖRENİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, ilçe binasında partilerle sohbet ederek, CHP saflarına katılan Kadınlara rozetlerini taktı. Genel Başkan Nazlıaka, rozet töreni sonrası yaptığı kısa konuşmayla, CHP' ye katılan yeni kadın üyelere mesaj verdi. Genel Başkan Nazlıaka,  “ Sizlerin katılımıyla güçleniyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz, kadının gücü ve dayanışması ile daha güzel yarınlara birlikte ulaşacağız” dedi.

TEŞEKKÜR

CHP İlçe Başkanı Nihat Bayraktar, “Partimizi büyütmek için, üye kazandırma çalışmalarımız hızla sürüyor. Partimizde kadın üye sayısını arttırmak için çalışmalar yapıyoruz. İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek bizleri onurlandıran Kadın Kolları Genel Başkanımız sayın Aylin Nazlıaka’ya ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Azize Çeroğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.




















Sakarya Hendek Chp Cumhuriyet Halk Partisi Siyaset Chp Kadın Kolları Genel başkanı Aylin Nazlıaka üye rozet töreni Sakarya İl Kadın kolları Chp il teşkilatı