GENÇLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ GENÇLERLE BULUŞTU

TAKİP ET

Dr. Emre Topoğlu, Sosyolog ve Aile Danışmanı Neslihan Baki hayranlarının kitaplarını imzaladı ve hayran öğrenciler kendileri ile bol bol fotoğraf çektirdiler.

GENÇLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRÜ GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Emre Topoğlu, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’u makamında ziyaret etti, sonra Adapazarı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde Sosyolog ve Aile Danışmanı Neslihan Baki ile söyleşi ve imza gününe katıldı.

Adapazarı Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesinde gerçekleşen programda Dr. Emre Topoğlu genç hayranları ile buluşarak hayat hikayesini paylaştı ve gençleri gençlik merkezlerinde yapılan faaliyetlere davet etti. Sosyolog ve Aile Danışmanı Neslihan Baki’nin de katıldığı söyleyişi ye bir çok öğrenci yoğun katılım gösterdi.

Dr. Emre Topoğlu, Sosyolog ve Aile Danışmanı Neslihan Baki hayranlarının kitaplarını imzaladı ve hayran öğrenciler kendileri ile bol bol fotoğraf çektirdiler. Söyleşi sonra Dr. Emre Topoğlu ve Sosyolog ve Aile Danışmanı Neslihan Baki ve Sakarya Gençlik Hizmetleti Müdürü Yavuz Çangır, Okul Müdürü Sevda Aslan ve Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Çoşkun Bakırtaşile okulda derslik ve atölyelerini gezdi , öğrencilerle sohbet etti.

Dr. Emre Topoğlu, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Sakarya Gençlik Hizmetleri Müdürü Yavuz Çangır ile birlikte, Serdivan Gençlik Merkezin de Gönüllü Gençler, Gençlik Liderleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri ile bir araya geldi.

Serdivan Gençlik Merkezinde gençlerle sohbet eden Topoğlu, Serdivan Gençlik Merkezini gezdi ve genç hayranlarına kitaplarını imzalayarak Gençlik Merkezinden ayrıldı.

gençlik hizmetleri spor genel müdür Dr. Emre Topoğlu sakarya gençlik ve spor müdürlüğü