Gelecek Partisi Heyeti Fuarı ziyaret etti.

TAKİP ET

GELECEK PARTİSİ HEYETİ FUARI ZİYARET ETTİ...
Gelecek Partisi Hendek İlçe Teşkilatı Tarım ve Hayvancılık Fuarını ziyaret etti. Gelecek Partisi heyeti fuarda dolaştıktan sonra, Fuarın paydaşlarından olan Sakarya Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı'yı ziyaret etti. Başkan Musa Akıcı'ya fuar ziyaretinde, Gelecek Partisi İl Başkan Yardımcısı Erol Kara, Arifiye İlçe Başkanı Metin Demırkol, Hendekli iş insanı Fatih Sunman eşlik etti.
STB Başkanı Başkan Adem Sarı, fuara katılan firma ve marka sayıları, ziyaretçi sayısı hakkında bilgiler verdi. Başkan Sarı, Pandemiye rağmen ziyaretçi sayısının 100 bini bulduğunu ve bu rakamın fuar organizasyonu için çok iyi bir rakam olduğunu, Fuara katılan firmaların satışlardan memnun kaldıklarını söyledi. 
Gelecek Partisi Hendek İlçe Başkanı Musa Akıcı, Hendek ekonomisine katkı sunan fuar için STB Başkanı Adem Sarı'ya teşekkür etti. Başkan Akıcı, Dört günlük fuar etkinliği Hendek'te bir canlılık yarattı. İlçemize dışarıdan ziyaretçiler geldi. Hendek'in tanıtımına ve ekonomisine katkı sağlayan fuarda STB Başkanı Adem sarı'nın emekleri çok. Kendisine şahsım ve partim adına Hendek'e kazandırdığı fuar için teşekkür ederim.

sakarya hendek tarım hayvancılık fuar ticaret borsası gelecek partisi