GEÇMİŞLERİNDE ANAP PETEĞİNDE ARI OLANLAR,BUGÜN BİZİM MHP LİĞİMİZİ SORGULAMASINLAR...

TAKİP ET

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı basın açıklamasıyla,Hendek Gerçek haberi hedef aldı.Her şeyi yasalara uygun olan,Vergi Dairesine kaydı bulunan,12 yıldır köşe yazıları yazan bir insana yapılan Korsan yakıştırması hoş karşılanacak bir davranış değil.Kaldı ki Siyasetçinin görevi gazetecilerle kavga etmek değildir.Siyasetçi,topluma hizmet etme yönünde rakip siyasetçilerle yarış edecektir.Maalesef! İlçemizde,muhalefet ve iktidar,siyasette değil,Ticarette yarışıyorlar...

10.10.2016 Tarihinde yapılan Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında,Bütçe Görüşmeleri sırasında,Toçoğlu büyük gaf yaparak,oylama sonrası MHP li Üyelere dönerek;"eğer Performans Bütçesi oylanırken,evet oyu verseydiniz,AKP li olurdunuz" diye konuştu.Bende bu olayı duyar duymaz,haber yaptım.Yaptığım haberin giriş yazısında sayın Babaoğlunun ısrarla söylediği Performans Bütçeyi belirtiyorum.Sayın Babaoğlunun yaptığı Basın Açıklamasının altına yazı yazan sayın Ahmet Çileciye duyrulur.Yazının giriş bölümü aynen aşağıda ki gibidir...

TOÇOĞLUNA GÖRE;BÜTÇEYE EVET OYU VERENLER AK PARTİLİ..

Bugün toplanan Sakarya Büyükşehir Meclisinde,Performans Bütçe oylanırken,Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu büyük bir gaf yaptı.Performans Bütçe Oylamasında çekimser kalan,MHP li Meclis Üyelerine,Toçoğlu çok ilginç sözler söyledi.Toçoğlu,Bütçe oylaması bittikten sonra MHP li Üyelere dönerek;"Eğer tahmini Bütçeye EVET OYU verseydiniz,o zaman Ak Partili olurdunuz"diye konuştu.Şimdi,Hendek Belediyesi Tahmini Bütçe Oylamasında EVET oyu atan MHP Meclis Üyeleri AK PARTİLİ Mİ? oldu...

Bugün Yerel İnternet Haber Sitelerine Basın Açıklaması yapan,MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu bizim yazımızı iyi okumadan,sert bir açıklama yaparak,Hendek Gerçek Haber Sitesini hedef aldı. Sayın Babaoğlu,Ak Parti Belediyelerinin Performans yada Tahmini Bütçelerine EVET Oyu verenler Ak Partili olurlar sözünü ben kullanmıyorum,Zeki Toçoğlu kullanıyor.Size olayları yanlış anlatanlar o gün Meclisteydiler,neden söz alıp Toçoğluna bunu sormadılar?Ben,Toçoğlunun lafına göre,Hendek'te evet oyu atan Meclis Üyeleri ve bu kararın alınmasını sağlayan Turgut Babaoğlu,Toçoğlunun mantığına göre Ak Partili mi oldu? diye yazdığım yazı da düşüncemi belirttim...Sizin bize;bu haber için teşekkür etmeniz gerekirken;kavgayı bizle yapıyorsunuz,yoksa Teşekkürü,bu lafları MHP Meclis Üyelerine söyleyen Toçoğluna mı yapacaksınız?

Devletin Orman arazilerine kaçak Eczaneler ve Düğün salonu yapan Hendek Belediyesine neden Korsan Belediye demediniz?

Kemaliye Mahallesinin kısıtlı olmasına rağmen,Kemaliye Halkından yıllardır haksız Emlak Vergileri toplayan Hendek Belediyesine neden Korsan Belediye demediniz?

6.000.000,00 TL Bütçe açığını,sehven hata olarak gösterip,elle düzeltme yapan,Hendek Belediyesine neden Korsan Belediye demediniz?

Bozulan 18 Uygulamalarına uymayıp,vatandaştan aldığı yeşil alan ve yolları,meclis kararıyla kaldırıp,müteahhitlere satan,Hendek Belediyesine neden Korsan Belediye demediniz?

Müteahhitlerden istediği şekilde Şerefiye adı altında paralar alan,Bütçelerde Ücret tarifelerini yazmayan Hendek Belediyesine neden Korsan Belediye demediniz?

Sayın Babaoğlu Genel Seçimler üzeri,Hendek Belediyesi meclisinde 3.500.000,00 TL lik EK BÜTÇE ye bazı meclis üyelerine Evet oyu atması için baskı kurdunuz.Seçim üzeri iktidarın hizmetine sunulan EK BÜTÇE yi onaylatmak,siyasi olarak ne kadar doğrudur.Nihayetinde EK Bütçenin,seçimlerde nerelerde kullanıldığını gördük...

Sayın Babaoğlu,6.000.000,00 TL lik Bütçe Açığının Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi kimdi?Bu üye Bütçeyi incelemeden nasıl imza attı?6.000.000,00 TL Açığı biz gördük ve haber yaptık.Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi nasıl göremedi?

Sayın Babaoğlu,Murat Ülker'den 3.000.000,00 TL parası alınan ve bitirilmeyen Sabri ülker MYO nun hesabını neden sormazsınız?

Sayın Babaoğlu,Milletin paralarıyla yapılan ve aylarca açılmayan Terminal Binasının kayıplarını neden sormazsınız?

Sayın Babaoğlu,iptal edilen yeni Hastane Ulaşım ihalesinin ne halde olduğunu ve neden iptal edildiğini,Yetkililere neden sormazsınız?

Sayın Babaoğlu,15 tane Türk Eğitim-Sen üyesi olan müdürlerimiz açığa alınırken,bunlar için neden mücadele yapılmadı?Ülkücü öğretmenlerimize neden sahip çıkılmadı?

20300 oy dan,7Haziran seçimlerinde 11.126 oy'a,1Kasım seçimlerinde 6488 oy'a gerilerken,bu kadar çok oy düşüşünü Genel Merkez Politikalarına bağlayan konuşmalar,Ankara'dan esmeyen rüzgarı sohbetlerinde konuştun.Şu an bile parti çoğunlukla kapalı.Ne yakın mahalle nede uzak mahalle çalışmaları yok.Basında özel gün ve bayram kutlamaları harici,haber yok Hendek Belediyesine Müfettiş geldi.Siyasilerle yapmanız gereken kavgayı,neden bizimle yapıyorsunuz?

Sizin soramadıklarınızı biz sorduk.Sizin takip edemediklerinizi biz takip ettik.Sizin görmediğinizi biz gördük.Her ne kadar,senin yarışa girdiğin gün senin karşında mücadele veren gazeteci ile birlik olup,senin için mücadele etmiş olan insana KORSAN GAZETECİ diyorsun.Yasaların gerektirdiği şekilde evraklarını tamamlamış,Vergi Dairesine Kayıt olmuş,12 yıldır köşe yazıları yazan bir insana,KORSAN etiketi yapıştırman büyük haksızlıktır.Siyasi nezakete aykırı yazılmış bu yazıyı senin yazmadığına inanıyorum.Çünkü,beni her yere dalmakla suçlarken,Anavatan Partisinde Gençlik Kollarında mücadele yaptığın yılları hatırlayıp,bu şekilde yazmazdın.Benim ismim başka partilerde çıksaydı,şimdiye kadar çoktan basına manşet olurdu.Bu yazılanlar,sadece iftira ve yalandan başka bir şey değildir...Sayın Babaoğlu Eba Müslim Horasaninin şu güzel sözlerini okuman çok iyi olur.

"Onlar,zarar vermeyeceklerinden emin oldukları için dostlarını kendilerinden uzak tuttular.  Kendilerine bağlamak ve kazanmak için de düşmanlarını yakınlaştırdılar.Yakınlaştırılan düşman dost olmadı.Ama,uzaklaştırılan dost düşman oldu.Herkes düşman safında birleşince yıkılmaları mukadder oldu."