Gazetecilerden Köstereliye ziyaret...

TAKİP ET

Hendekli Gazeteciler, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı,TOHM Koordinatörü Feyzullah Köstereliyi ziyaret etti.

GAZETECİLERDEN KÖSTERELİYE ZİYARET...
Hendek'li Gazeteciler, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı ve TOHM Koordinatörü Sayın Feyzullah Köstereli'yi makamında ziyaret etti.
İlçemizde görev yapan bazı gazetecilerden oluşan bir grup, Hendek Gençlik Merkezi Spor Kulübü Başkanı ve TOHM Koordinatörü Sayın Feyzullah Köstereli'yi makamında ziyaret etti.
Başkan Köstereli'yi, Hendek Gerçek Haber Haber Sitesi, Hendek Gerçek Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Bizim Sakarya Gazetesi Hendek Temsilcisi Orhan Topçu, Hendek Yaman Haber İmtiyaz Sahibi ve Halk 54 Haber Sitesi Hendek Temsilcisi Bülent Yaman ile birlikte Hendek Güncel Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi, Ada Tavır Halkla İlişkiler Sorumlusu & Radyo Mega Genel Yayın Yönetmeni Cemil Tekin ziyaret ettiler.
Ziyarette, 24 Aralık'ta ilimizde yapılacak olan Büyükler Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası ile ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Köstereli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Hendek'li Gazeteciler Orhan Topçu, Bülent Yaman ve Cemil Tekin'e davete icabet etmelerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca, ilçe gündemine ilişkin konuların da konuşulup sohbet edildiği ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında son buldu.

hendek gençlik merkezi güreş spor tohm koordinatör hendek gençlik merkezi spor kulübü gazeteciler ziyaret