GAZETECİ TEKİN ANKARADAKİ TGF GENEL KURULUNU YERİNDE İZLEDİ

TAKİP ET

GAZETECİ TEKİN ANKARADAKİ TGF GENEL KURULUNU YERİNDE İZLEDİ

İlimizin güreş basınındaki tanınan ismi gazeteci Cemil Tekin, dün yapılan TGF Başkanlığı seçimlerini takip etmek üzere Ankara'daydı.
Sakarya'nın basın camiasındaki tanınan isimlerinden radyocu, televizyoncu ve gazeteci Cemil Tekin, TGF'nin yapılan 5. olağan genel kurulunu takip etmek üzere başkent Ankara'daydı.
TGF'nin yeni başkanının seçileceği kongre dün Ankara'da Anadolu Hotels Esenboğa Thermal'de gerçekleştirildi. 2 adaylı girilen seçimde, mevcut başkan Musa Aydın ile Avrupa ve Dünya Şampiyonu, Olimpiyat ikincisi Şeref Eroğlu yarıştı. 260 delegenin oy kullandığı genel kurulda mevcut başkan Musa Aydın 107 oy alırken Şeref Eroğlu ise 152 oy alarak TGF'nin yeni başkanı oldu. Seçimlerde 1 oy da geçersiz sayıldı.
Böylelikle TGF'nin yeni başkanı Avrupa ve Dünya Şampiyonu, Olimpiyat ikincisi Şeref Eroğlu olmuş oldu.
2 altın kemerli efsane Ahmet Taşçı'da Şeref Eroğlu'nun listesinde bulunuyordu. Taşçı'nın yağlı güreşten sorumlu as başkan olacağı konuşulurken, MHK Başkanlığı için de Ordu'lu Kenan Şimşek'in adının konuşulduğu gelen bilgiler arasında.
Kongreyi yerinde izleyen gazeteci Cemil Tekin, geride kalan seçimle ilgili olarak şunları söyledi. "TGF 5. Olağan ve Mali Genel Kurulu nihayete erdi. mevcut başkan Musa Aydın ve Şeref Eroğlu başkanlık için yarıştı. her ikisinin amacı güreşe hizmet etmek ve güreşin çıtasını daha yukarılara taşımaktı. Bu seçimi kazanan yeni başkan Şeref Eroğlu oldu. Eski başkan Musa Aydın'a yaptığı hizmetler adına güreş camiası adına teşekkür ediyoruz. Yeni seçilen Şeref Eroğlu başkanımıza da başarılar diliyorum. Kazanan Türk güreşi oldu." şeklinde konuştu.






sakarya ankara güreş güreş federasyonu musa aydın şeref eroülu ahmet taşçı seçim