Feti Yıldız'dan CHP'ye Hdp Fetö ve Terör soruları...

TAKİP ET

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız Millet ittifakına "zillet ittifakı" derken, Hdp ile Chp ilişkilerinin nasıl kurulduğunu anlattı. Feti Yıldız konuşmasında İYİ Partiden İP Partisi diye bahsetti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YILDIZ, CHP'YE YÜKLENDİ.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla gerçekleşen, 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma' Sakarya programlarının finali Hendek Uludere Sosyal Tesislerinde yapıldı.

Uludere Sosyal tesislerinde yapılan Programa; MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, MHP Grup Başkanvekili Muhammed Levent Bülbül, MHP MYK üyeleri Nur Tuğba Aktay ve Bülent Maşaoğlu, MHP İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Belediye BaşkanYardımcıları ve Cumhur İttifakı Meclis Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kadir Şentürk, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, dernekler, kültür derneklerinin temsilcileri katıldı. 

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yaptı. Feti Yıldız yaptığı açılış konuşmasında Cumhur İttifakının nasıl kurulduğunu, Fetö'nün hain girişimlerini, CHP ve İYİ Partinin ülke menfaatlerine ters düşen muhalefetini anlattı. Feti Yıldız Millet ittifakına "zillet ittifakı" derken, Hdp ile Chp ilişkilerinin nasıl kurulduğunu anlattı. Feti Yıldız konuşmasında İYİ Partiden, İP Partisi diye bahsetti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, Cumhur İttifakını, "Bizim ittifakımız ülkenin birliği, devletin tekliği üzerine kurulmuş hiçbir çıkar gözetmeyen ittifaktır." Diye tanımladı. Feti Yıldız konuşmasında yeni oy kullanacak olan gençlerin seçimin anahtarı olduğunu söyledi. Feti Yıldız bu seçimlerde seçmen sayısının %10'unu teşkil eden 5 milyondan fazla yeni oy kullanacak gençlerimiz var. Bu gençlerimiz hangi ittifaka oy verirse, o ittifak seçimi kazanır. Yeni oy kullanacak gençlerimizi Cumhur ittifakına yönlendireleim, bunun çalışmasını yapalım, dedi.

Feti Yıldız konuşmasının sonunda sizden oy istemeye gelen CHP'ye şu soruları sorun dedi. İşte o sorular;

-Yokluktan bahsediyorsunuz, eşitsizlikten bahsediyorsunuz. Siz kukla bir Cumhurbaşkanı mı seçeceksiniz, yoksa Türkiye'yi bir yerden alıp, bir yere getiren bir cumhurbaşkanı mı seçeceksiniz?

- Siz Cumhurbaşkanı seçerken, Cumhurbaşkanının yetkilerinin düzenlendiği Anayasanın 104. maddesini biz yokken hangi sayıyla ilga ettiniz? Hangi kamuoyu yoklamasıyla ortadan kaldırdınız? Siz hiç utanmıyor musunuz? Diye sorun.

- Bir mutabakat metni hazırladınız altılı. bu mutabakat metninde Türk yok. Türk Milleti yok. Atatürk yok. Siz nasıl Atatürk'ün kurduğu partinin genel başkanısınız? Sizde hiç utanmak yok mu? Diye sorarmısınız.

- Terörle ve Fetö ile mücadele ortada. Altılı masa her toplandığında bununla ilgili neden bir cümle konuşmuyor?

- Kaç kere hayır dediniz, bizim askerimizden ne istiyorsunuz? Mavi vatana işgalci hareket diyen yardımcılarınız var. Onu partinizden niye kovmuyorsunuz? Adalar Denizi diye tarif ettiğiniz bu bölgede Yunanistan'la bir anlaşma mı imzaladınız?

- Savunma sanayinde ülke sınırlarını aşan bir başarı var. Bunu Karabağ'da Azerbaycan'da ve sınır ötesi harekatlarda gördük. Pırıl pırıl bir Türk gencinin başarısından neden bahsetmiyorsunuz? 

- Terörle mücadele kanununu iktidara geldiğimizde kaldıracağız, diyorsunuz. yerine neyi koyacaksınız?

- Belediyelere biz Avrupa standartlarında özerklik getireceğiz diyorsunuz. Bunun federasyona dönüşüp, üniter devlet yapısını bzacağını sorarmısınız?

- Dezenformasyon yasasına, yalan haber yasasına neden karşı çıkıyorsunuz? Siz yalan söylemekten zevk mi alıyorsunuz? 

- Kur yükseldi, faiz fırladı. Ekonomi berbat olduğunda niçin zil takıp, göbek atıyorsunuz? Siz bu vatanın evladı değil misiniz? Hiç utanmanız yok mu?

- Milli meselelerde niye hep rakibin yanında duruyorsunuz? Siz de bu millete aidiyet duygusu yok mu?

- Siz Türkmüsünüz, müslümanmısınız? Türk milletin geleneğine, göreneğine, bu devletin kanunlarına, anayasasına niçin bu kadar yabancısınız?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, "Eğer bu sorulara sizin vicdanınızı tatmin edecek cevaplar veriyorlarsa, tercih sizindir. Cumhur ittifakına değil, gider zillet ittifakına oy verirsiniz. bu tercih size aittir. Ancak sorduğunuz bu sorulardan istediğiniz cevapları alamazsınız, hatta hiç cevap alamazsınız," Diye konuşmasını sonlandırdı.




















Sakarya Hendek Mhp Genel başkan yardımcısı Feti Yıldız Grup başkan vekili Muhammed levent Bülbül Chp İyi Parti Ak Parti 2023 Seçimleri Devlet Bahçeli Kemal Kılıçdaroğlu Recep tayip Erdoğan fetö terör z kuşağı