Esnaf olarak düşersen dara, Başkan Demirel'i ara!

TAKİP ET

Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi zor günlerde, esnafın yanında oldu. Dara düşen esnaf ve sanatkarlara kooperatif kredileri nefes oldu. Devlet, bugünlerde ekonomik olarak zorluk yaşayan esnafı rahatlatmak için, düşük faizli 500 bin TL kredi kullanma imkanı tanıdı. 

HENDEK ESNAFI, KOOPERATİF SAYESİNDE NEFES ALDI

Kredi Kefalet Kooperatifleri küçük işletmenin krediye erişimindeki engelleri kaldırmakta, faiz indirimli kredilere ulaşmasını sağlamaktadır.

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifide , esnaf ve sanatkarların ihtiyaç duydukları krediye ulaşmada kolaylıklar sağlıyor. Başkan Mehmet Yaşar Demirel ve ekibi, devletin esnafa sağladığı düşük faizli kredi imkanından Hendek esnafının yararlanması için büyük çaba sarf ediyor. Bugünlerde kredi talebinde büyük yoğunluk var.

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, yaşanan pandemi ve ekonomi krizlerinde esnaf ve sanatkarın can simidi oldu.

Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi zor günlerde, esnafın yanında oldu. Dara düşen esnaf ve sanatkarlara kooperatif kredileri nefes oldu.

Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi sayesinde esnaf ve sanatkarlar, devletin kendilerine sağladığı düşük faizli, uzun vadeli kredilere ulaşıyor. Devlet, kredi kefalet kooperatifleri aracılığıyla esnaf ve sanatkarlara, banka piyasalarının çok çok altında faizle kredi dağıtıyor.

Devlet, bugünlerde ekonomik olarak zorluk yaşayan esnafı rahatlatmak için, düşük faizli 500 bin TL tutarında kredi kullanma imkanı tanıdı. 

İMKAN TANINAN KREDİ TUTARI VE FAİZ ORANI:

- İşletme Kredisi: 500 bin TL

- İşyeri edindirme kredisi: 1 milyon 500 bin Tl

- Sıfır araç kredisi

- Yıllık faiz oaranı: % 7.5

- Vade: 5 yıl

KREDİ KULLANMA ŞARTLARI:

- Ticaret Odalarına üye olan firma ortağı veya sahibi kredi kullanamaz.

- Vergi kaydını kapatan ortaklar, devam eden kredilerinide kapatmak zorundadır.

- Şoför esnafının üzerine kayıtlı ticari araç yoksa, kredi kullanamaz.

- Araç kredisi kullanacak ortakların üzerinde kayıtlı ticari araç olmayacak.

- Araç kredisinde proforma faturanın %75'i kadar kredi kullanabilir.

- İşyeri edindirme kredisinde, expertiz değerinin %80'i kadar kredi kullanabilir.

- E Ticaret sektöründe imalat yapanlar 100 bin TL, alım satım yapanlar 50 bin Tl kredi kullanabilirler.

 

Sakarya Hendek Kredi ve Kefalet kooperatifleri esnafa kredi düşük faizli esnaf kredisi işyeri edindirme kredisi Cumhurbaşkanı Erdoğan E ticaret üretim imalat esnaf sanatkar Halkbankası esnaf kredileri Demirel