Eski başkan İnci'nin söz verdiği belediye sarayı nerede?

TAKİP ET

Eski başkanlar Ali İnci ve İrfan Püsküllü, mevcut başkan Turgut Babaoğlu döneminde söz verilip de yapılmayan projeleri Hendek kamuoyuna açıklıyoruz.

Söz verip yapılmayanları hatırlatıyoruz!
Hendek halkının hafızasında tozlanan, belediye başkanlarının proje vaatlarını hatırlatma adına, Hendek Gerçek Haber'de yazı dizisi başlıyor.
Eski başkanlar Ali İnci ve İrfan Püsküllü, mevcut başkan Turgut Babaoğlu döneminde söz verilip de yapılmayan projeleri Hendek kamuoyuna açıklıyoruz. Açıklamaya Hendek'te üst üste 4 kez seçim kazanan Ali İnci döneminden başlıyoruz.
BELEDİYE SARAYI NEREDE? 
Hendek’e söz verilip unutturulan projeleri bir bir kalem almaya başlıyoruz. İlk olarak Ali İnci dönemini ele alan Hendek Gerçek Haber Belediye Sarayı projesini yazdı…Belediye sarayı, Otel, kafe, sinema, düğün salonu nerede? 
Hendek’te son zamanlarda hafızaları tazelemek adına yerel yönetimlerin yaptıkları ve yapmadıklarını masaya yatırmaya karar verdik. 
Bu nedenle Hendek’te eski başkanlar Ali İnci ve İrfan Püsküllü dönemleri ile mevcut başkan Turgut Babaoğlu’nun verdiği vaatleri ve neler yaptığını tek tek ele alan yazı dizisine başlıyoruz. Böylelikle söz verip yapılmadığı halde gündeme gelmeyen, unutturulan tüm vaatler hatırlanmış olacak. 
Keyifle okuyacağız bu yazısının ilkine eski başkan Ali İnci ile başlıyoruz. 
Ali İnci’nin yaptığı kadar yapmadığı bir o kadar proje vaatleri ve Hendek halkına verdiği sözler var. 
Bunlardan bir tanesi, Şehit Ali Gaffar Okkan Bulvarında, yapma sözünü verdiği Belediye Sarayı.
Ali İnci, koltukta oturduğu dönemlerde ballandıra ballandıra proje kitapçıklarıyla Belediye Sarayını anlattı. Ali İnci,  Belediye Sarayı Projesinde 3 katlı AVM, Sinema, Düğün Salonu ve Kafeler yapacağını ifade etmişti.
8 katlı olacağı açıklanan içinde otelde bulunan belediye sarayı projesinin hazırlanan devasa katologlarda temel atma aşamasına geldiği açıklanmıştı. 
Ali İnci’nin söz veripte, söylemde kaldığı için unutturulan bu projeyi unutmadık!
Unutanlarada hatırlatmak için, bu yazı dizisini başlattık.
Bütün başkanların Hendek halkına söz veripte yapmadığı proje sözlerini, söz sahiplerine hatırlatacağız!
Hatırlatmaya Belediye Sarayından başlıyoruz.  Yarın söz verilipte yapılmayan başka bir projeyi hatırlatacağız.

hendek hendek belediyesi ali inci irfan püsküllü turgut babaoğlu proje vaat siyasi vaatlar hendek siyaset saray belediye sarayı