Eski başkan İnci'nin Hendek Meydanı Projesi de hayal oldu!

TAKİP ET

Ali İnci başkanlıktan ayrılarak milletvekili adayı olduğunda bile bu sözlerin hepsinin 2019'a kadar yerine getirileceğini, aksi takdirde halkın yüzüne bakamayacağını söylemişti. 

HENDEK MEYDANI PROJESİ...
Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip de yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz.
Ali İnci’nin söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözlerinden biri de "HENDEK MEYDANI" Sözü
Ali İnci'nin söz verdiği HENDEK MEYDANI Projesiyle ilgili bilgileri eski başkanın ağzından dinleyelim. Eski başkan İnci; "Hendek Merkez Camii yanında bulunan ve belediye binamızın kuzey cephesinde yer alan otopark alanı, sosyokültürel donatıların olduğu bir modern meydana dönüştürülecektir. Kaymakamlık binası ve Hendek Cumhuriyet Okulununyeni yerlerine taşınmasıyla yıkılarak oluşturulan 22 bin m2 alanda kurulacak Hendek Meydanı; yürüyüş alanları, yeşil alanlar, oturma grupları, kaykay pisti, konser alanı vb. gibi sosyal donatılar içerecektir" Diye projesini tanıttı.

Ali İnci başkanlıktan ayrılarak milletvekili adayı olduğunda bile bu sözlerin hepsinin 2019’a kadar yerine getirileceğini, aksi takdirde halkın yüzüne bakamayacağını söylemişti. 
ALİ İNCİ'NİN SÖZ VERİP YAPAMADIĞI PROJELER
- BELEDİYE SARAYI
- 35 BİN KİŞİLİK STADYUM PROJESİ
- ALT GEÇİT PROJESİ PROJESİ
- HAVAALANI PROJESİ
- YER ALTI OTOPARK PROJESİ
- SABRİ ÜLKER MESLEK YÜKSEK OKULU PROJESİ
- DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTESİ PROJESİ
- TELEFERİK PROJESİ
- TARIMDA ARTEZYEN KUYULARI PROJESİ
- DOĞALGAZ DAĞITIMI PROJESİ
- ANADOLU EFSANELERİ EĞLENCE YERİ PROJESİ
- HENDEK MEYDANI PROJESİ

Devam edecek…

sakarya hendek belediye hendek belediyesi ali inci seçim projeleri vaat projeler