Eski Başkan İnci'den MOBESE Masalı...

TAKİP ET

Bu söze göre Hendek'te yüz okuma, araç plaka tanıma, hız kontrolü, trafik ışık kontrolü, orman yangınları kontrolü, Ali İnci döneminde MOBESE'lerle sağlanmış. MOBESE Sistemi geldiğinde belediye başkanı İrfan Püsküllü'ydü...

BU KATALOGA GÖRE HENDEK BBG EVİNE DÖNMÜŞ! 
Eski başkan Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri tek tek ele almaya, tozlu arşivleri karıştırıp unutulanları yazmaya devam ediyoruz. 
Verilen hiçbir sözün havada kalmayacağını gösteren arşiv, Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri kamuoyuna hatırlattı. İnci bittikten sonra Püsküllü ve Babaoğlu dönemlerini de yazacağız.
Birileri gibi avukatlık yapmıyoruz. Onlarca insanın tapulu arazisi üzerine yapılan HGM’yi, ruhsatsız yapılan tesisleri yanlış dediğimizde buna hizmet yaptı yakıştırması yapanlar, Süleyman Seba Projesi üzerinden şimdilerde yasa mevzuattan bahsediyor. Birileri gibi işimize gelenler üzerinden yorumlarda bulunmuyoruz. Gördüğümüzü yazıyoruz.
Eski Başkan İnci, seçim vaatlerini yerine getirmemesi halinde Hendek halkının yüzüne bakamayacağını söylemişti. 
İşte İnci’nin o sözlerinden biri daha. Hemde Bu kez yaptım denen bir iş. Bu söze göre Hendek’te yüz okuma, araç plaka tanıma, hız kontrolü, trafik ışık kontrolü, orman yangınları kontrolü MOBESE’lerle sağlanıyor. Hendek’te bu bahsedilen Ali İnci döneminde var mıydı varsa nerede, nasıl kullanıldı? Biz çok merak ettik. Görünmeyen bu sistemi Ali inci döneminde siz  gördünüz mü?
Renkli, kuşe kağıda basılmış, devasa ciltli o kataloglardan birinde aynen şöyle yazıyor, yorum sizin…

MOBESE İLE GÜVENLİK ÜST DÜZEY 
Tamamı Hendek Belediyesi tarafından yapılan MOBESE sistemi ile şehrimiz İlçe Emniyet Müdürlüğü ve belediyemiz tarafından 24 saat takip ediliyor. Bir şehrin yaşayanları için sağlanması gereken en önemli unsurdur huzur ve güven. Şehrin huzur ve güvenliği için Hendek’i MOBESE ile takip ediyoruz. MOBESE kameraları ile yüz okuma, araç plaka tanıma, araç hız kontrolü, trafik ışıkları kontrolü, orman yangınları kontrolü, şehrin tepeden kontrolü gibi durumlar kolaylıkla sağlanarak güvenlik adına etkin bir yönetimi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca internetten de her daim izlenebilen bir Hendek için bu alt yapıyı kullanmaktayız.
NOT: Ali inci'nin döneminde normal kamera sistemi vardı. O sistemde Hendek için yeterli değildi. Şimdi kullanılan MOBESE Sistemi İrfan Püsküllü zamanında kuruldu. Bugün kullanılan MOBESE Sistemindeki kamera sayısı az. Kamera sayısının arttırılması için çalışmalar yapılıyor.

ALİ İNCİ'NİN SÖZ VERİP YAPAMADIĞI PROJELER

- BELEDİYE SARAYI
- 35 BİN KİŞİLİK STADYUM PROJESİ
- ALT GEÇİT PROJESİ PROJESİ
- HAVAALANI PROJESİ
- YER ALTI OTOPARK PROJESİ
- SABRİ ÜLKER MESLEK YÜKSEK OKULU PROJESİ
- DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTESİ PROJESİ
- TELEFERİK PROJESİ
- TARIMDA ARTEZYEN KUYULARI PROJESİ
- DOĞALGAZ DAĞITIMI PROJESİ
- ANADOLU EFSANELERİ EĞLENCE YERİ PROJESİ
- HENDEK MEYDANI PROJESİ
- KREŞ PROJESİ
- BAYRAKTEPE GÖLET PROJESİ
- OTEL BAYRAKTEPE PROJESİ
- MOBESE SİSTEMİ
Devam edecek…

sakarya hendek siyaset belediye seçim vaat projeler hendek belediyesi ali inci turgut babaoğlu