Eski Başkan İnci'den Bayraktepe Proje Masalları

TAKİP ET

Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 

Eski başkan Ali İnci’nin söz verip yapmadığı projeleri yazmaya devam ediyoruz. Eski Başkan İnci, seçim vaatlerini yerine getirmemesi halinde Hendek halkının yüzüne bakamayacağını söylemişti. 
Eski başkanların ve yeni başkanın söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmek istenmeyen sözleri bir bir hatırlatmayı Hendek halkına karşı önemli bir görev olarak görüyoruz. 
Çünkü kişiye göre değil Hendek’e göre haber yaparak toplumu gerçeklerle bilgilendirmenin önemini biliyoruz. 
Ali İnci’nin söz verip yapmadığı, ancak ne hikmetse gündeme bile getirilmeyen 2 projesini Hendek kamuoyuna hatırlatırız.
Ali İnci'nin kendi ağzından Bayraktepe Gölet ve Otel Bayraktepe projeleri:
1- BAYRAKTEPE GÖLET PROJESİ: Bayraktepe Kültür Parkının altında yer alacak olan göletimiz, toplam 50 bin m2 alanda projelendirilmiştir. Göletimiz doğla park olarak tasarlanarak, vatandaşımızın kullanımına sunulacaktır. Su Sporlarının yapılabileceği göletimiz bölgemizin en önemli ziyaret noktalarından biri olacaktır.

2- OTEL BAYRAKTEPE PROJESİ: Bayraktepe'de bulunan anfi tiyatronun üst tarafına butik otel yapacağız. Yapacağımız bu otel ilçemizin konaklama ihtiyacını karşılayabileceği gibi sporcularımızın kamp yapmasına olanak sağlayacak. 550 rakımda Selman Dede Mesire Alanında 2 adet futbol sahası yapacağız. Spor Kulüpleri rahatlıkla kamp yapabilecekler.

ALİ İNCİ'NİN SÖZ VERİP YAPAMADIĞI PROJELER

- BELEDİYE SARAYI
- 35 BİN KİŞİLİK STADYUM PROJESİ
- ALT GEÇİT PROJESİ PROJESİ
- HAVAALANI PROJESİ
- YER ALTI OTOPARK PROJESİ
- SABRİ ÜLKER MESLEK YÜKSEK OKULU PROJESİ
- DOĞU MARMARA ÜNİVERSİTESİ PROJESİ
- TELEFERİK PROJESİ
- TARIMDA ARTEZYEN KUYULARI PROJESİ
- DOĞALGAZ DAĞITIMI PROJESİ
- ANADOLU EFSANELERİ EĞLENCE YERİ PROJESİ
- HENDEK MEYDANI PROJESİ
- KREŞ PROJESİ
- BAYRAKTEPE GÖLET PROJESİ
- OTEL BAYRAKTEPE PROJESİ
Devam edecek…

sakarya hendek ak parti 31 mart yerel seçimler seçim vaat proje ali inci bayraktepe otel gölet kamp hendek belediyesi bayraktepe tesisleri