Erbakan'dan Hendek'e Övgü!

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya gelen Hendek Yönetimi saha çalışmaları konusunda Genel Merkez üyeleri ile istişare etme fırsatı buldu.

Erbakan’dan Hendek’e Övgü! Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanlığından Ankara ziyareti.

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın beraberinde Hendek Belediye Başkan Aday Adayı Gürkan Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Yeniden Refah Partisi Genel Merkezini ziyaret etti.

İl Başkanlarının da hazır bulunduğu toplantıda Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya öncülüğünde Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya gelen Hendek Yönetimi saha çalışmaları konusunda Genel Merkez üyeleri ile istişare etme fırsatı buldu.

Hendek dikkat çekiyor!

İl Başkanları toplantısı sonrası Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya, Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın ve Yönetimi ile bir araya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Saha ve Üye çalışmaları ile Hendek Teşkilatımız dikkat çekiyor, bu anlamda başarılarınızın devamını diliyoruz. Yaklaşan Yerel Seçimlerde Milli Görüş davamızı Vatandaşlarımıza en iyi şekilde anlatacağız ve Milli Görüş Belediyeciliğini tesis etmek için çalışmalarımızı artırarak devam edeceğiz. İlçe Yönetimlerimiz, Belediye Başkan Aday Adaylarımız, Meclis Üyesi Aday Adaylarımız ve Üyelerimiz ile sahada hep birlikte mücadele edecek ve başarı elde edeceğiz. Bu anlamda Hendek İlçe Yönetimimiz gerçekleştirdiği Üye ve Saha çalışanları ile İl Başkanlığımız tarafından takdir edilmiş ve ödüllendirilmiştir. Genel Merkez olarak bizler de Hendek’i yakından izliyor ve çalışmalarında başarılar diliyoruz ifadelerine yer verdi.

Erbakan ile yapılan istişarelerin ardından Hendek Yönetimi İl Başkanı Hidayet Kaya ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları ile bir araya gelerek yapılan istişareler sonrası Ankara’dan ayrıldı.

 



yeniden refah partisi erbakan genel merkez sakarya ankara yeniden refah partisi sakarya il başkanlığı hendek ilçe başkanlığı genel başkan fatih erbakan milli görüş milli görüş belediyeciliği üye ve saha çalışmaları hendek