Engin Özkoç: Sevgili Alişan, senden büyük Allah var!

TAKİP ET

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 40. Olağan Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada: Sevgili Hasan Alişan dost acı söyler, senden büyük Allah var, dedi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 40. Olağan Genel Kurulu'nda esnafın ekonomik sıkıntılarını değerlendirdi.
Milletvekili Özkoç, yaptığı açıklamada "Türkiye'de esnafların sıkıntı içerisinde olduğunu bilmeyen yok. Esnafın istemediği şey kendisinin borçlandırılması ve kendisine rakip değil kendisini ezmek üzerine kurulan AVM'ler.  Esnaf yaşadığı kentte iş insanları ve fabrikaların düzgün çalışmasını istiyor. Çiftçiler kazansın, emekçiler kazansın istiyor. Esnaf o zaman kendi hakkına düşeni kazanacaktır. Onun için bizim esnafa yapacağımız en büyük şey Türkiye'nin ekonomisini istikrarlı hale getirmek ve Sakarya'nın ekonomisini de düzgün işleyen ekonomi haline getirmektir. Esnafın nasihata değil, düzgün işleyen ekonomiye ihtiyacı var. Sevgili Hasan Alişan dost acı söyler, senden büyük Allah var. " dedi.

Sakarya SESOB Esnaf ve sanatkar AK Parti MHP CHP İYİ Parti Hasan Alişan Engin özkoç Kemal kılıçdaroğlu