EMİTT'TE SAKARYA RÜZGÂRI

TAKİP ET

EMİTT’TE SAKARYA RÜZGÂRI

09 Şubat 2022 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezinde açılışı gerçekleştirilen 25'incisi yapılmakta olan EMİTT (Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat) Fuarı, Sayın Valimiz Çetin Oktay KALDIRIM, Vali Yardımcılarımız Ersin EMİROĞLU ve Selda DURAL, Geyve Kaymakamı Murat GÜVEN, Kocaali Belediye Başkanı Ahmet ACAR, İl Kültür ve Turizm Müdürü Süleyman ACAR ve Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Başkanı Akgün ALTUĞ, tarafından kalabalık bir heyetle temsil ediliyor.

3 Nolu Salonda yer alan Sakarya standımızda, Geyve Kaymakamlığını temsilen KOZAN Hanımeli Kooperatifi el emeği organik ürünleri, Kocaali, Karasu ve Taraklı Belediyeleri yöresel ürünleriyle, Ada Tıp Hastanesi sağlık turizmi alanında tanıtımlar yaparak katılım sağlamıştır.

Ayrıca standımızda kaşıkçı ustası Sabri ÖZŞAHİN ve Buzdağı su firması da yer alarak ilimizin tanıtımına katkı sunmaktadır.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY standımızı ziyaret ederek İlimiz ve sergilenen ürünlerimiz hakkında bilgiler alarak memnuniyetini dile getirdi.

Gün boyu ziyarete açık olan standımız 9-12 Şubat tarihleri arasında hizmet vermeye devam edecek olup siz değerli misafirlerimizi Sakarya'mıza bekliyoruz.

sakarya sakarya büyükşehir belediyesi fuar turizm vali çetin oktay kaldırım