Elin gavuru neredeyse uzaya yol yapacak...

TAKİP ET

Bölge halkı Hacı Bizim Turgut'un o yolun halini gelip, yakından görmesini ve gereken tamiratın yapılmasını istiyor.

YOL YAPMAK BELEDİYENİN GÖREVİ

Yol yapmak, yolları tamir etmek, güvenli ulaşım şartlarını hazırlamak belediyenin asli görevleri arasındadır. 

Yaşanabilir şehirlerde güvenli ulaşım için yollar çok önemlidir. Hendek'teki yolların durumu, şehrin yaşam kalitesini düşürüyor. 

Şehrimizin yolları köstebek yuvasına dönerken, trafik akışınada engel oluyor. Özellikle Hendek merkezle Çağlayan mahallesi arasında kalan yolun Çağlayan bölümü içler acısı bir halde.

Yolda oluşan derin çukur ve çatlaklar güvenli trafik akışına engel olurken, kazalara davetiye çıkartıyor. Yolu kullanan araçlar çukura girmemek için aniden şerit değiştiriyor.

Bu yol günlerdir aynı durumda, fakat yetkililer vurdum duymazlık yapıyor. Bu yolda büyük bir kaza olunca mı çalışma yapılacak?

Yolun durumuna baktığımızda neredeyse sıfıra yakın bir maliyetle yama asfalt yapılır. İrfan Püsküllü döneminde çuval asfaltlar vardı. Bu yolun yaması 3-5 çuval asfaltla halledilir. Belediyenin 3-5 çuval asfalt alıp, yama yapacak gücü mü yok? 

Elin gavuru neredeyse uzaya yol yapacak, biz ise 3-5 karış yama asfalt yapamıyoruz. Belediye başkan yardımcıları ve müdürler makamlarında çay kahve ikramlarıyla eş dost ağırlamayı bırakıp, sahaya çıksınlar. Sahaya çıktıklarında aynalı gözlüklerle değil, çıplak gözlerle sorunlara baksınlar. Bu kadar küçük, fakat önemli sorunları göremiyorlarsa, zaten oturacakları, sosyal medyada caka satacakları bir koltuklarıda olmayabilir.

Bölge halkı Hacı Bizim Turgut'un o yolun halini gelip, yakından görmesini ve gereken tamiratın yapılmasını istiyor. büyük bir kaza olmadan, elinizi çabuk tutun beyler!






hendek çağlayan bizim turgut uzay yama asfalt trafik yaşanabilir şehir belediye başkan yardımcıları