Ecevit Keleş: Sakarya'da çiftçi olmak gururdur

TAKİP ET

Bilimin ve irfanın hakim olduğu ziraat odalarının bulunduğu Sakarya'da siyaset yapmak, burada çiftçi olmak, yaşamak gururdur. Ziraat odalarının değerini bilmek, bizim için gurur meselesidir.

SAKARYA'DA ÇİFTÇİ OLMAK GURURDUR

Hendek Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu, Hendek Gençlik Merkezi (HGM) Armoni Düğün Salonu'nda yoğun katılımla yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimde Hayri Duran tekrar başkan seçildi.

Kongre sonunda divan başkanı Ali Şener Bayraktar, misafirlerimizden konuşmak isteyen varsa, konuşabilir, dedi. Ali Şener Bayraktar'ın daveti üzerine mikrofona CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş geldi.

Ecevit Keleş, konuşmasına divanı, protokolü ve çiftçileri selamlayarak başladı. Ecevit Keleş; "Bugüne kadar pek çok Ziraat odası kongresine geldim. ilk kez selamlama konuşması yapıyorum. Bu son ziraat odası seçimi. Özellikle güzel kongreler gerçekleştirdikleri için başkanlarıma teşekkür ediyorum. Bu kongreler Sakarya'daki birlik ve beraberliğin göstergesidir. Büyükşehir belediye başkanımız ve ben büyük olarak bu kongrelere katılıyoruz. Ziraatın ve tarımın önemini biliyoruz. Dünkü sorunlara nasıl sahip çıktıysak, bugünkü sorunlarada sahip çıkıyoruz. Yarın oluşabilecek sorunlarada sahip çıkacağız. Bizler ve sizler bilimin ve irfanın gereklerini yapabilmek için gayret ediyorsak, sizlere teşekkür ediyorum. Bilimin ve irfanın hakim olduğu ziraat odalarının bulunduğu Sakarya'da siyaset yapmak, burada çiftçi olmak, yaşamak gururdur. Ziraat odalarının değerini bilmek, bizim için gurur meselesidir. Oda başkanlarımıza bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum, hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sakarya Hendek Ziraat odası olağan genel kurul seçim ilim irfan Chp Ecevit Keleş çiftçi tarım ziraat hendek ziraat odası büyükşehir belediye