Ecevit Keleş Hendek'te...

TAKİP ET

CHP SAKARYA İL BAŞKANI ECEVİT KELEŞ HENDEK'TE...
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş Hendek'te bir dizi ziyaretlerde bulundu. Sakarya'dan Haber Web TV Sütüdyo açılışına katılan Başkan Ecevit, muhtarlarla bir araya geldi. Başkan Ecevit Keleş, Başpınar Mahalle Muhtarı Gürsoy Konuk ve Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli'yi ziyaret etti. Daha sonra Muhtarlar Derneğine çıkan Ecevit Keleş, başkan Kadir Yağlı ile sohbet etti. CHP İl Başkanı Ecevit keleş'e ziyaretlerde ilçe başkanı Nihat bayraktar eşlik etti.
Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli'yi muhtarlık binasında ziyaret eden başkan Ecevit Keleş, Atatürk Tablosu hediye etti.
Muhtar İskefiyeli ile İlçe ve ülke gündemi ile ilgili sohbet Ecevit Keleş, Muhtar İskefiyeli'ye gösterdiği konukseverlik için teşekkür etti.
BAŞKAN ECEVİT KELEŞ, MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ...
CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Hendek Muhtarlar derneğini ziyaret ederek, başkan Kadir Yağlı ile sohbet etti.
Başkan Kadir Yağlı ile ilçe ve ülke gündemiyle ilgili sohbet eden Ecevit Keleş, demokraside  muhtarlık makamının önemiyle ilgili konuştuktan sonra, 10 kasım Günününe özel Atatürk Tablosu hediye etti. Başkan Ecevit Keleş, kendisine gösterilen yakın ilgiden ötürü başkan Kadir Yağlı ve Yönetimine teşekkür etti.

sakarya hendek siyaset chp i̇l başkanlığı ecevit keleş ecevit yenimahalle başpınar muhtarlar derneği ziyaret atatürk