Dünya var olduğundan beri 1 avuç asfalt görmedik...

TAKİP ET

Muhtar Süleyman Arslanoğlu, Büyükşehir Belediyesinden istedik, grup yolu değil dedi. Hendek Belediyesinden istedik, bütçemiz yetmiyor, dedi. Bu sokak dünya var olduğundan beri 1 avuç asfalt görmedi, diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili Muhammet Müfit Aydın, "2023'e Doğru Şehir Buluşmaları” kapsamında, muhtarlar derneğini ziyaret etti. Muhtarlar, yaşadıkları sorunları, milletvekili Müfit Aydın’a ileterek, çözümü konusunda yardım istedi.

Kadifekale muhtarı Süleyman Arslanoğlu söz alarak, mahallesindeki sorunları, milletvekili Müfit Aydın'a iletti. Muhtar Süleyman Arslanoğlu, asfalt konusunda milletvekili Müfit Aydın'a dert yandı.

Muhtar Süleyman Arslanoğlu, mahallesindeki bir sokak için konuştu. Muhtar Arslanoğlu; bu sokağa dünya var olduğundan beri bir karış asfalt dökülmedi, dedi.

Muhtar Arslanoğlu, Büyükşehir Belediyesinden istedik, grup yolu değil dedi. Hendek Belediyesinden istedik, bütçemiz yetmiyor, dedi. Bu sokak dünya var olduğundan beri 1 avuç asfalt görmedi, diye konuştu.

Sakarya Hendek belediye büyükşehir Bursa AK Parti Mhp Cumhur ittifakı Bursa milletvekili Muhammet Müfit Aydın 2023 şehir buluşmaları muhtarlar hendek muhtarlar derneği Baykal Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan asfalt ağladı