DSİ Dinsiz Deresinde temizliğe başlıyor...

TAKİP ET

Dinsiz Deresiyle ilgili yaşanılan sıkıntı AK Parti İlçe Başkanlığına bildirildi. Yoğun temaslar sonrası DSİ, Dinsiz Deresinin temizliği için araç gereç ve ekip gönderdi.

DSİ EKİPLERİ DİNSİZ DERESİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR...
AK Parti İlçe Başkanı Av. Hasan Serdar Baykal,
Dinsiz Deresinde DSİ Ekiplerinin temizlik çalışmalarına başlayacağını açıkladı.
Dinsiz Deresi, aşırı yağışlar sonrası ova köyleri için tehlike oluşturuyordu. Ova köylerinde tarımla uğraşanlar, her yağış sonrası sıkıntı yaşıyorlardı. Dinsiz Deresiyle ilgili yaşanılan sıkıntı AK Parti İlçe Başkanlığına bildirildi.
Dinsiz Deresiyle ilgili bildirilen sıkıntı sonrası harekete geçen ilçe başkanı BAYKAL, sorunun çözümü için temaslara başladı. Yoğun temaslar sonrası DSİ, Dinsiz Deresinin temizliği için araç gereç ve ekip gönderdi.
Başkan BAYKAL; " Dinsiz deresinde girişimlerimiz sonucu DSİ temizleme işlemlerine başlıyor. Ova köylerimizde tarımla uğraşan vatandaşlarımız, Dinsiz Deresiyle ilgili sıkıntılar yaşıyordu. Yaşanılan sıkıntıların giderilmesi için yetkililerle görüşmeler yaptık. görüşmelerimiz sonunda DSİ Ekipleri Dinsiz Deresinde temizlik çalışmalarına başlıyor. Köylülerimizin yaşadığı bir sıkıntıyı çözmenin mutluluğunu yaşıyoruz. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak, sorunların çözümü noktasında, il başkanımızla, milletvekillerimizle, büyükşehir belediye başkanımızla ve kurumlarla uyum içindeyiz." Dedi.




Sakarya Hendek ak parti yunus tever çiğdem erdoğan atabek ali ihsan yavuz recep uncuoğlu ekrem yüce baykal dsi dinsiz deresi ova köyleri tarım